bo to pseudofiremki są z budżetem niższym niż b365 na lojalnościowe bonusy
analitycy-przepisywacze kursów nie mający pojęcia o branży, innowacyjność na poziomie podpierdalania tego co mają inni, oferty bliźniacze
wystarczy spojrzeć czasem na pary w skokach, kursach na żużle i inne egzotyki, value goni value tylko co z tego jeśli zagrasz to za grosze i kurs leci na łeb na szyję/wycofanie oferty
oni nie mają pojęcia co robią, utrzymują się z hazardzistów
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
pacyfek, musisz wziąć pod uwagę, że tu nie wszyscy lubią takie młode egzemplarze;-)
"Uwagę badających sprawę policjantów Siergiej W. przykuł już kilkadziesiąt minut po zamachu. Gdy większość gości hotelu "L' Arrivee", sąsiadującego z miejscem ataku, była ewakuowana po trzech wybuchach, Rosjanin w spokoju udał się do restauracji, gdzie zamówił stek i ze spokojem obserwował działania policji."
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Ja dopiero dziś wieczorem będę jadł steka Startuje Nocny market na dworcu głównym jakieś 30 food trukców ma być !!! Będzie grubo! Stosunkowo udanego weekendu !!!! Do Śniadania Gamba+Kawa Win +1.5
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
https://www.facebook.com/events/1029339313809791/ WYSTAWCY: India Express / dogidog / Lokalne Farmazony / Banjaluka Warszawa / The Cool Cat / BYDŁO i POWIDŁO Meat-ing Place / Ottomańska Pokusa / Custom Pizza Truck / Nice Cream / Fresh Pasta Point / Warszawa Powiśle / Thang Long / Bez Ości / Rolove / OrienTaste / Mojo Picón / Grill Love / Pan Kasztan / Meet Meat / Asian Food Foundation / Maneki Sushi / Parowóz
Patiflora / KABAK / La galerie Parisienne / Warsaw Districts / Latający Obiekt
Wczoraj obejrzałem na YT dwa wywiady "Sam na sam" z Wilkowiczem.
Leśnodorski - gadał tak, jakby codziennie stukał 10 najlepszych panienek Mioduski - gdał tak, jakby kamasutrę znał na wylot a nigdy w życiu smudy nie zamoczył