#693711 - 30/10/2006 12:18
Re: Horse Racing in UK III
|
addict
Meldunek: 12/06/2001
|
czesc
Jendak ty i ja mielismy nosa, co do wczorajszego 1.45 Wolverhampton - WRIT , gratulacje ze wystawiles na typ dnia, a ja pogratuluje sobie samemu iz nie zdecydowalem wystawiac sie zadnego konia.
widze bałagan w swoich dokumantach, przydałoby sie podsumowanie - to niebawem, z tego co pamietam jestem na lekim minusie ok. -1. pora na dzisiejsze typy, ktore z pewnoscia nie wniosa swierzego powiewu ze wzgledu na marny kurs przygotowanego typu dnia.
typ dnia:
2.30 Wolverhampton - Strikeen, SP +- 2
Skunks raczej nie odniesiesz sie do tej propozycji, chyba ze zaskoczysz mnie czyms.
co do twojego wyboru
1.30 wolverhampton - FEELIN FOXY --->> Piccolo Diamante
3.30- zgadzam sie ze wyscig powinien nalezec do wspomnianej przez ciebie klaczy. jendak ja sprobowalbym postawic na "Colton" 4.00 - zwichrowany bieg, startują malo atrakcyjne klacze, tu wszsytko moze sie wydarzyc. Pomimo wyrownanej stawki pokusze sie o wytypowanie "Tender The Great", oczywiscie nie ujmuje punktow "Dyanita", tak jak wspomniales Hillsowie radza sobie ostanio znakomicie w przeciwienstwie do tej klaczy.
oraz typy za symboliczna stawke
1.00 Calabash Cove - stajnia i dzokej wszystko wyjasniają.
|
Do góry
|
|
|
|
#693714 - 30/10/2006 17:07
|
veteran
Meldunek: 16/05/2006
|
zagrałem dzisiaj twoje trzy typy i dyanita wygrała po kursie 7.5 dla mnie bomba typy dobre . obyś tak typował dalej . podziękowania od byłego bywalca świniarni
|
Do góry
|
|
|
|
#693720 - 01/11/2006 17:12
|
addict
Meldunek: 02/12/2004
|
Mam ogromną prośbę do kolegów typujących. Rozpoczyna sie nowy miesiąc więc jeśli moglibyście od dziś prowadzić swoje statystyki w skali miesięcznej.Daje to czytelny obraz. A może skusicie się na minimalną zmianę w waszej punktacji? Propozycje składałem w priv Alkiemu. Dzięki za pomoc i za to co tu robicie.Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|