#693684 - 23/10/2006 11:06
Re: Horse Racing in UK III
|
addict
Meldunek: 12/06/2001
|
Quote:
Co prawda odwołali nam dzisiaj meeting w Leicester (po zielonym) dlatego Alki musisz się przegrupować ale po piachu się ścigają dzisiaj na ostro. Mój typ dnia: 1.50 - Lingfield - DIAMOND KATIE
Alki, mam nadzieję,że wpasowałem ci się tą gonitwą, ktoś wreszcie musi myjśc na prowadzenie, obecny stan 26:26 pozdr.
poraz rozstrzygnac konkurs, dokladnie nie wime ile zostalo biegow po plaskim, ale mozna je pewnie policzyc na palcach jedej reki.
moj typ to "Cayman Breeze"
|
Do góry
|
|
|
|
#693689 - 24/10/2006 10:32
|
addict
|
Quote:
Mój typ dnia: 5.15 Catterick - ALUGAT powinien się ścigać z How's She Cuttin' i tylko te dwa
Tak jak piszesz , wyscig nalezy do tych dwoch koni, a ja wybieram tego drugiego "How's She Cuttin'" - oto moja odpowiedz.
Z mojej strony dzis bez typu dnia. Jednak widze konia wartego zagrania za mała stawke jako EW
5.15 Harrys House
|
Do góry
|
|
|
|
#693690 - 24/10/2006 10:35
|
addict
|
Quote:
Quote:
Mój typ dnia: 5.15 Catterick - ALUGAT powinien się ścigać z How's She Cuttin' i tylko te dwa
Tak jak piszesz , wyscig nalezy do tych dwoch koni, a ja wybieram tego drugiego "How's She Cuttin'" - oto moja odpowiedz.
Z mojej strony dzis bez typu dnia. Jednak widze konia wartego zagrania za mała stawke jako EW
5.15 Harrys House
Przepraszam pomylilem sie, jestem odmiennego zdania. Oczywiscie wyscig bedzie nalezał do "How's She Cuttin'" i "Harrys House " , typ Skunksa napewno jest przemyslany, jednak szanse oceniam nieco mniej niz powyzszych dwoch do, ktorych bedzie nalezał ten bieg
|
Do góry
|
|
|
|
#693691 - 24/10/2006 11:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2002
|
Quote:
Quote:
Quote:
5.15 Harrys House
Przepraszam pomylilem sie, jestem odmiennego zdania. Oczywiscie wyscig bedzie nalezał do "How's She Cuttin'" i "Harrys House " , typ Skunksa napewno jest przemyslany, jednak szanse oceniam nieco mniej niz powyzszych dwoch do, ktorych bedzie nalezał ten bieg
Alki,idziesz na łatwiznę z tym How's She Cuttin' ,jak byłby twardszy tor to wszystkie byłyby daleko za moim. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|