#693741 - 08/11/2006 13:43
Re: Horse Racing in UK III
|
addict
Meldunek: 12/06/2001
|
Witam 1.20 NIGHT PROSPECTOR - dobrze wybrales, sam mialem podac ten typ jednak nie zdazylem, jednakze z mala roznica do grania na place ewentualnie EW. ale coz bylo minelo, nie rozawiamy o przeszłości tylko o tym co przed nami. A dzis zapowiada sie obifty dzien w wygrane i wyscigi analizujac typy SKunksa 1.50 MAZIN LADY - zgadzam sie iz kalcz moze naboric w tym biegu. jak sam napisales fawortyem jest "Yungaburra", ja ronwiez w niej widze zwysciezce, jednak nie pojde na łatwizne i nie bede typowal w tym biegu, moja odpowiedz nie bierze udzialu w konkursie. Pierwsza dwojke widze nastepujaco: 1. Yungaburra, 2. MAZIN LADY moje propozycje 2:20 Wolverhampton - "Hunting Call" - faworty tego biegu, ja rowniez stawiam na niego 2:50 Wolverhampton - "Shebang" - EW, fawortyem biegu jest Prime Defender, 3:20 Wolverhampton - tutaj na uwage zasluguja dwa konie "Cross of Lorraine" sklanialbym sie do grania na Win, "Dichoh" tutaj zdecydowanie EW 4:25 Wolverhampton - "Ulysees", oczywiscie jako EW i na zakonczenie dnia 6:20 Kempton - Grasp grany na EW
|
Do góry
|
|
|
|
#693742 - 08/11/2006 18:33
|
addict
|
krotko podsumuje dzien dzisiejszy, bez zadnych statystyk, tylko suche fakty
moje propozycje
2:20 Wolverhampton - "Hunting Call" - kompletny niewypał, faworyt na 9 pozycji 2:50 Wolverhampton - "Shebang" - EW, - niewiele brakowało, uplasowal sie na 4 tym 3:20 Wolverhampton - "Cross of Lorraine" sklanialbym sie do grania na Win, 3:20 Wolverhampton - "Dichoh" tutaj zdecydowanie EW
zabawna sytuacja, dwa typowane konie zajely dwa pierwsze miejsca, tylko w odwrotnej kolejnosci "Cross of Lorraine" - drugi "Dichoh" - pierwszy
4:25 Wolverhampton - "Ulysees", oczywiscie jako EW - siodmy 6:20 Kempton - Grasp ,grany na EW - ladne zakonczenie dnia wygrana
pozdrawiam do jutra
|
Do góry
|
|
|
|
#693747 - 09/11/2006 11:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2002
|
Quote:
z twoja forma nie jest zle, strzelasz bardzo blisko, naogol typowane rpzez ciebie konie plasuja sie w pierwszej trojce - moze gra na EW bylaby dobrym rozwiazaniem?
tymczasem ja typuje na dzis tak:
3:50 Lingfield - Vino, EW 4:20 Wolverhampton - Bentley Brook, EW - ciezki bieg, trudno bedzie wytypowac nr. 1 6:20 Wolverhampton - Flylowflylong, EW
Jesli ktos (Skunks) pokusi sie o komentarz badz sugestiw i wskazanie innego dobrego konia, bede wdzeczny.
O gon.3.50 się wypowiadałem ,jesteśmy zgodni.Natomiast: 4.20 wolves-zupełnie widzę tutaj inne rostrzygnięcie tzn. wygra POWER OF FUTURE i może do niego dojść SGT SCHULTZ
6.20 wolves.- tak samo niby faworytem jest twój FLYLOWFLYLONG ja natomiast optuję za RISK FREE i dla podpórki WESTERN ROOTS. Rekapitulując mamy dzisiaj trzy gonitwy w rozgrywce konkursowej: 1.50 Lingf. - HURRICANE SPIRIT ---->BILLY RED 4.20 Wolves.- BENTLEY BROOK ------->POWER OF FUTURE 6.20 Wolves.- FLYLOWFLYLONG-------->RISK FREE kto nie ryzykuje ten nie ma ( Alkiego typy z lewa) pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#693750 - 10/11/2006 13:34
|
addict
|
czesc Skunks, witam pozostałych czytajacych dział
nie zdazylem z analiza, czesc z typowanych przez Ciebie biegow zakonczyla sie, ale zostały jeszcze 2 ktore mozna po krotce opisac,
1.45 Southwell- nie lioczylbym na zbyt wiele od BENTLEY, sytuacja lepiej wyglada z SHOW TRIAL, jednak ja na pierwszym miejscu dałbym szanse "Diminuto", para Trener i dzokej szczegolnie dobrze radza sobie czemu akurat nie tym razem nie mieliby zajac meijsca na pudle, szczegolnie ze stawka biegu nie jest wygorowana
2.55-Soutwell- faktycznie ciekawy wyscig, sa faworyci, jednak i oni potrafia zawodzic, odpuscilbym sobie granie wlasnie na nich, gdyz tu moze wydarzyc sie wszsytko, prawie kazda z biegnacych klaczy ma ronwe szanse. Tym razem obstawiam inaczej "RST" nie znalazl sie w moim koszyku, wybralem "Bold Marc(IRE)"
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#693756 - 10/11/2006 15:43
|
addict
|
Quote:
Natomiast o 4.50 w Wolverhampton skłaniał się do CHARLIE DELTA ale tylko place.
przyznam iz jesli spojrzymy na kursy to "Winning Pleasure" wydaje sie byc szalonym zakladem, gdzie CHARLIE DELTA powinna łatwo sie z nia rozprawic. Byc moze troche mnie ponioslo z gra na EW, odpuscilbym sobie i zagral na samo place, kurs jest imponujacy ok. 7.
powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
|
|