#693784 - 17/11/2006 13:17
Re: Horse Racing in UK III
|
addict
Meldunek: 12/06/2001
|
czesc
Najwyzsza pora podsumowac rezultaty malej rywalizacji, w ktorej odniosles zwyciestwo, dokladnych wynikow nie znam, ale szacuje ze wynik był w granicach 36-31, moge sie mylic.
Postaram sie dac z siebie wszsytko w analziowaniu dzisiejszych biegow, a wyniyk tej analizy znajduje sie ponizej:
3.50- maiden, odpuszczam sobie 4.20- podobnie 4.50- Alittlebitleft, EW 5.20- Tous Les Deux, EW - Eccollo - a tutaj mysle podobnie gralbym na Lay, forma jest niesamowita, ale kon jest przeszacowany, zdecydowanie kurs powinien byc wyzszy niz 1.5, dlatego LAY 5.50- wole kupic kupon Lotto niz typowac w tym biegu 6.20- Zaville, place
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#693792 - 18/11/2006 22:20
|
addict
|
pozwole sobie na podsumowanie dzisiejszego dnia - REWELACJA!!! zgodnosc sie oplaca 7.00 - Chookie Hamilton, EW--->Chookie Hamilton-win 9.30 - Night Prospector, place-->Night Prospector-EW w jednym przypadku nie do konca 2.40- ORCADIAN - WIN (typ dnia ) ---> Orcadian
|
Do góry
|
|
|
|
#693794 - 19/11/2006 11:29
|
addict
|
Korzystajac z okazji, iz dzis mam wolne w teori i praktyce, niedziela i brak wyscigow po plaskim. Postanowilem podsumowac podawane przeze mnie typy jako "typy dnia", ostatnia akutalizacja byla przeszło miesiąc temu, w mysli powiedznei lepiej pozno niz wcale, podaje statystyki na zakonczenie sezonu.
17 - WIN, 58 - LOST, Overall 75, SR 22%, profit -4.05 , ROI -5.4%
seria - LWLLLLLWLLLWWLL(WL)WWLLLLLWLLLLL(WL)LWLLLLWLLWLLLLLW(LL)LLWLLLLWLLLLLLLLLLWLLLLWLL
Po mocnym uderzeniu na poczatku zmagan, mozna zauwazyc widoczny spadek formy pod koniec sezonu. Ciezko jest mi to wytłumaczyc, byc moze błedy w analizie lub kaprysne zachowanie konikow doprowadzily do straty -4.05. Strata nie jest duza, biorac pod uwage kursy na jakie sa grane konie, mozliwa jest ona do odrobienia w nastepnych 10 typach. Wiekszosc powyzszych biegow rozgrywana była na trawie, jak mozna było dowiedziec sie z tresci postow sezon w UK zakonczyl sie, poczatek zapowiadany jest na koniec marca.
Obecnie nie przerywam gry, w miare mozliwosci bede podawal typy na piach, natomiast całkowicie wykluczam z mojego grafika granie biegow przez płoty i przeszkody, stanowia one zupełnie inny rodzaj wyscigow.
Ostatnie kilka dni podawanych typow traktuje jako rozgrzewke przed stanowczym wejsciem do gry, chce zobaczyc jak kształtuje sie forma na piachu. Jak do tej pory szczescie sprzyja zarowno mnie i Skunksowi, wyniki sa obiecujace. Na koniec zycze Skunksowi i samemu sobie, samych dobrych wynikow w biegach po piachu.
|
Do góry
|
|
|
|
#693795 - 20/11/2006 08:18
|
addict
|
W dniu dzisiejszym biegi odbywaja sie na dwoch torach. Czas rozpoczeciecia jest dosc wczesny stad i typy pojawiły sie wczesnie.
12.10 Southwell - Mountain Pass, EW 12.40 Southwell - Benny The Ball, EW 1.10 Southwell - Jilly Why, place
3.10, tutaj sytuacja jest podobno jaka mielismy kilka dni temu z Ecollo. Faworytem jest tu Trinity Rose, na drugim miejscu przewidywany jest rowniez "kwiecisty kon", Virginia Rose. Jesli ktos ma molziwosc zagrania u swojego buka dwojki, sugeruje aby tak zrobił.
2:30 Wolverhampton - Guadaloup, place
Skunks dzis, raczej nie podziele sie sugestiami dla twich typów, ciezko bedzie mnie zastac.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|