Witam serdecznie!
Jestem na tym forum nowy, a otworzyłem ten temat, ponieważ doszedłem do wniosku, że po ponad 10 latach doświadczenia w bukmacherce, chciałbym swoimi propozycjami pomóc także innym typerom.
Cóż. Nie będę się zachwalał swoimi skutecznościami, bo różnie to w przeszłości bywało (szczególnie na początku), ale z czasem przy doskonaleniu samokontroli udało mi się dojść do punktu w którym ostatecznie wychodzę na plus. Chciałbym, aby tutaj w temacie każdy miesiąc był dochodowy, ale nie mogę tego obiecać. Różnie bywa w tej dziedzinie, a ja nie będę zachwalał się, że żyję z bukmacherki, bo tak nie jest. Ciągle zakłady traktuję w pewien sposób jako formę rozrywki, jednak jeśli połączy się mądre granie z bukmacherką, to może wyjść przyjemne z pożytecznym i dorobić pieniążki na jakieś codzienne wydatki.
Wszystkie kursy i bety na dzień dzisiejszy będą pochodzić od bukmachera
Dafabet. Lubię azjany, a w związku z oszukańczym postępowaniem naszego rządu, byłem zmuszony obrać głównie kierunek tego buka. Nie będę podawał jednak żadnych moich osobistych stawek, a każdy zakład będzie publikowany za płaską stawkę 1u. Na koniec każdego miesiąca będę robił podsumowanie zysków i ROI. To zrobi najlepszy podgląd.
Jakie będziemy grać sporty? Najbardziej lubię NBA i NFL, aczkolwiek będę grał różne dyscypliny i bety, które oczywiście powinny przynosić wygrane. Niezależnie, czy będzie to kopana, a może tak popularne ostatnimi czasy e-sporty. Nie każde typy to tylko i wyłącznie moja analiza, niektóre będą oparte na propozycjach innych osób zaznajomionych w temacie (np. zagraniczne strony, czy fora internetowe). Mam kilka swoich zaufanych źródeł.
Życzę wszystkim powodzenia i mam nadzieję, że jak najwięcej osób skorzysta z betów proponowanych w tym temacie!
p.s. Zapomniałem dodać. Oczywiście zachęcam innych użytkowników do udzielania się w tym temacie. Z chęcią typuje się i dzieli propozycjami z innymi użytkownikami, kiedy wiesz, że ktoś śledzi temat na bieżąco. To tak na przyszłość.