Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Te lebiody w Gdyni nawet golika nie strzeliły :-(
Na forum nowy narybek, nieuchronnie nadciąga rozpoczęcie roku szkolnego
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
To akurat nie do Jose ale tak czytam, że ktoś pisze, że wpłaci 100 pln jutro, pojutrze, za 5 dni czy kiedyś tam..., to tak się zastanawiam dlaczego ktoś kto ma problem z "setką", gra u bukmachera?
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
@4,5 sobie teraz zagrałem, za trzy złote.. Biszopie, to nie młodzież to poważni ludzie się zalogowali...np Pan Twaro, Pan Darek.. ja to bym chciał, żeby Tomek też nas odwiedził
fart?
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/12/2003
Originally Posted By: Biszop
To akurat nie do Jose ale tak czytam, że ktoś pisze, że wpłaci 100 pln jutro, pojutrze, za 5 dni czy kiedyś tam..., to tak się zastanawiam dlaczego ktoś kto ma problem z "setką", gra u bukmachera?
Niestety nie ogarnę FPL, gdyby sezon ruszal pod koniec miecha to byłby luzik, ale urlop, zmiana mieszkania i internety z doskoku, a dołączenie sie po 2-3 kolejkach nie ma sensu, choć jakis skłąd na szybko skleciłem, ale nie wiem czy zdaze zrobic taki jaki chcialem. A robienie wyjatku raczej jest nie ma miejscu.
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: CFab
Fechu
Niestety nie ogarnę FPL, gdyby sezon ruszal pod koniec miecha to byłby luzik, ale urlop, zmiana mieszkania i internety z doskoku, a dołączenie sie po 2-3 kolejkach nie ma sensu, choć jakis skłąd na szybko skleciłem, ale nie wiem czy zdaze zrobic taki jaki chcialem. A robienie wyjatku raczej jest nie ma miejscu.
Z jednej strony rozumiem, a z drugiej nie
Mimo całej mojej sympatii do Ciebie niestety nie robimy wyjątków. Szkoda, byłeś dla mnie pewniakiem do udziału. Będziesz żałował jak będziemy się emocjonowac, a Ty przez szybę będziesz to oglądać