no to mój mały spamik 

Dalej uważam ze oferta jest bidna ale tak na szybko w co warto wejsc w jakimś dubla taśmie malej.... 
Fortuna   
Dubitskaya A   miejsce 1-2 2,00   

Guba P. - Dubitskaya A.    Dubitskaya  

1,9   Po wczorajszych dublach naszych chłopaków nastroje w kadrze bojowe Paulina to wielka nasza medalowa szansa tutaj po za konkurencja będzie Schwanitz reszta w zasięgu....Guba w tym sezonie miała juz grubo ponad 19 metrów i jest chyba wicelider ka w tegorocznym światowych tabel.Wiadomo jak to jest z sportem kobiecym bywa...moze byc ciekawie nie koniecznie patrząc na poziom zawodów choć w eliminacja panie rzucały bardzo dobrze ponad linie kwalifikacyjna. Cos tam internety mówią ze Paulina miała problemy z kręgosłupem....Białorusinka rekord ma  słabszy od polki. W tym sezonie panie sa na podobnym poziomie... tylko ze Guba jak juz rzuca powyżej 19 metrów to dosc zdecydowanie 19,38-19,28  Białorusinka  3 razy  po za 19 ale...19,02- 19,14 i 19,21 Tylko ja bym tutaj widział progres ze startu na start te wyniki  Dubitskaya ma lepsze stabilniejsze  ...równa para i pewnie zdecyduje dyspozycja dnia chwili zawodów.W kwalach równo 18,66 18,67 ale to byl jeden rzut obie w tym samym czasie rzucały ponad 19  bylo to w lipcu w środku  miedzy 13-15. W ostatnich zawodach przed impreza obie u siebie startowały  Aliona w Mińsku  18,93 Guba w Lublinie 18,82 Jeśli cos na rzeczy jest z plecami u polki to moze byc problem w późniejszych rzutach jeśli dobrze nie wejdzie nie wstrzeli sie w kolo Białorusinka dla mnie jest pewniejsza.    
Kardasz K. - Kenzel A.  Kardasz   

1,75 Krotko Kardasz ma niezła formę jest przed szansa ugrania tutaj czegoś...pokazania sie powalczenia jest bardzo młoda nie ma takiej presji na niej  widać progres w tym roku 18,30  i mozna powiedzieć ze rzuca w tych granicach normalnie przy słabym poziomie zawodów moze to dąć dobre miejsce. Kenzel jeszcze młodsza od Polki - Niemka u siebie pewnie wsparcie publiki itp ale.... ale juz z poziomem jest gorzej  rekord słabszy  18,21  ledwo 3 rzuty w tym sezonie ponad 18 metrów w kwalach 17,46 gdzie nasza Klaudia miała 18,00 m a minimum bylo na poziomie 17,20 Reasumując Polka powiną rzucić ponad 18,20 a moze i pobić swój rekord rzucać na stabilnym poziomie a Niemka myślę jak przekroczy 18 to będzie dobrze. 
tego nie gram bo to STS 

ale jak ktos ma kasę gra to....oprócz par ciekawe bety opisane w parach   
K. Kardasz uzyska min. 18.00m  w finale   tak   1,8   

STS Klaudia opisana wyżej  
Guba uzyska min. 19,00m w finale  tak 1,8 STS  

Paulina tez wyżej opisana   ale ze to Polska podatkowa juroszkowa dubla z tego nie zagramy a szkoda tylko podatkowe grube single  
Pozdrawiam :piwo1: