no to mój mały spamik
Dalej uważam ze oferta jest bidna ale tak na szybko w co warto wejsc w jakimś dubla taśmie malej....
Fortuna 
Dubitskaya A miejsce 1-2 2,00 

Guba P. - Dubitskaya A. Dubitskaya
 1,9  Po wczorajszych dublach naszych chłopaków nastroje w kadrze bojowe Paulina to wielka nasza medalowa szansa tutaj po za konkurencja będzie Schwanitz reszta w zasięgu....Guba w tym sezonie miała juz grubo ponad 19 metrów i jest chyba wicelider ka w tegorocznym światowych tabel.Wiadomo jak to jest z sportem kobiecym bywa...moze byc ciekawie nie koniecznie patrząc na poziom zawodów choć w eliminacja panie rzucały bardzo dobrze ponad linie kwalifikacyjna. Cos tam internety mówią ze Paulina miała problemy z kręgosłupem....Białorusinka rekord ma słabszy od polki. W tym sezonie panie sa na podobnym poziomie... tylko ze Guba jak juz rzuca powyżej 19 metrów to dosc zdecydowanie 19,38-19,28 Białorusinka 3 razy po za 19 ale...19,02- 19,14 i 19,21 Tylko ja bym tutaj widział progres ze startu na start te wyniki Dubitskaya ma lepsze stabilniejsze ...równa para i pewnie zdecyduje dyspozycja dnia chwili zawodów.W kwalach równo 18,66 18,67 ale to byl jeden rzut obie w tym samym czasie rzucały ponad 19 bylo to w lipcu w środku miedzy 13-15. W ostatnich zawodach przed impreza obie u siebie startowały Aliona w Mińsku 18,93 Guba w Lublinie 18,82 Jeśli cos na rzeczy jest z plecami u polki to moze byc problem w późniejszych rzutach jeśli dobrze nie wejdzie nie wstrzeli sie w kolo Białorusinka dla mnie jest pewniejsza. 
Kardasz K. - Kenzel A. Kardasz
1,75 Krotko Kardasz ma niezła formę jest przed szansa ugrania tutaj czegoś...pokazania sie powalczenia jest bardzo młoda nie ma takiej presji na niej widać progres w tym roku 18,30 i mozna powiedzieć ze rzuca w tych granicach normalnie przy słabym poziomie zawodów moze to dąć dobre miejsce. Kenzel jeszcze młodsza od Polki - Niemka u siebie pewnie wsparcie publiki itp ale.... ale juz z poziomem jest gorzej rekord słabszy 18,21 ledwo 3 rzuty w tym sezonie ponad 18 metrów w kwalach 17,46 gdzie nasza Klaudia miała 18,00 m a minimum bylo na poziomie 17,20 Reasumując Polka powiną rzucić ponad 18,20 a moze i pobić swój rekord rzucać na stabilnym poziomie a Niemka myślę jak przekroczy 18 to będzie dobrze.
tego nie gram bo to STS
ale jak ktos ma kasę gra to....oprócz par ciekawe bety opisane w parach
K. Kardasz uzyska min. 18.00m w finale tak 1,8
STS Klaudia opisana wyżej
Guba uzyska min. 19,00m w finale tak 1,8 STS
Paulina tez wyżej opisana ale ze to Polska podatkowa juroszkowa dubla z tego nie zagramy a szkoda tylko podatkowe grube single
Pozdrawiam :piwo1: