Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Dzień dobry:) Widzę, że Biczyk dzielnie czuwa na posterunku i mi pomoże:) Jaki format powinien mieć plik/pliki aby nagrać na płytę DVD koncert w dobrej jakości dźwięku np. 5.1. i aby móc go odtworzyć w samochodzie, chodzi mi o samo audio, a nie audio/video:)
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
DVD Audio Extractor Rippujesz koncert do plików WAV i wypalasz sobie cd audio np w nero Chyba że że twój patefon w aucie obsługuje pliki FLAC to wtedy rippuj do FLACa tylko to nie będzie już 5.1 tylko zwykłe stereo dobrej jakości
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
brałbym jak ksiądz z tacy ale wiesz, że auto dla siebie już nabyłem :))) mazda na razie odpadła, wrócił temat elektryka ale dopiero we wrześniu będę się tym zajmował, na pewno się odezwę bo raczej będziemy chcieli coś zza oceanu
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Szuman ile trzeba szykować na BMW 535xi 2014-15 rok ? nigdy nie chciałem amerykańca bo i licznik w milach i światła obrysowe ale jakby był super prajs...
Szuman ile trzeba szykować na BMW 535xi 2014-15 rok ? nigdy nie chciałem amerykańca bo i licznik w milach i światła obrysowe ale jakby był super prajs...
na gotowo pod klucz? czy sam robisz? a dostajesz pod dom uszk?