ostatnie wydarzenia, zmusiły mnie do poszukiwania i przetestowania wszelkiej maści brokerów czy tam bukmacherów itd.
Najlepiej wygląda
www.premiumtradings.comJedyny kłopot w nimi jest taki, że wciąż chcą jakieś dokumenty. Inaczej mówiąc, nie ma co liczyć na szybki proces założenia konta.
Do Betfair mają narzędzie Shark Premium. Niestety wciąż nie mogłem go przetestować. Jak zapewniają, można korzystać z opcji CashOut.
Oferta bogata, interfejs - kwestia przywyknięcia.
Sportmarket - kompletnie mi nie podszedł. Wytrzymałem tam jeden dzień. Mało przejrzysty, oferta na piłkę bogata, ale już możliwość postawienia różnych opcji w danym zdarzeniu jest nędzna. W zasadzie wszystko sprowadza się do opcji 1X2, jakieś nędzne O/U.
Matchbook - bardzo mi się spodobał. Super przejrzysty, dobrze się gra przez telefon. Nawet słaba oferta nie byłaby przeszkodą. Ale jest jedna wada, która jest nie do przejścia. Rozliczają zakłady dopiero po zakończeniu spotkania.
Jeśli dajmy na to, ktoś zagra over 1,5 goli, a te padną w pierwszych minutach spotkania, to i tak musimy czekać na zakończenie zdarzenia czyli pełne 90 minut. Dla mnie to niezrozumiałe, bo mrożąc ludziom kasę, mniej zarabiają...