Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#69939 - 26/11/2003 18:27 Re: Aktualnosc z mojej pracy
toro Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
Witam wszystkich po dluzszej przerwie
Zwiazana ona byla ona z powazniejszym projektem.
Aktualna sytuacja w projekcie http://inwestorstart.w.interia.pl/index.txt
to w skali miesiaca zysk okolo 150$
firm placacych nadal jest 3
przypominam ze na poczatku bylo ich 12
wszyscy ktorzy przylanczyli sie ze mna do dzialan
powinni byc zadowoleni
Niestety po ataku hakerow na gamebookers firma ta zniosla mozliwosc wplaty do nich przez egold
tyle jesli chodzi o biezaca sytuacje

Do góry
Bonus: Unibet
#69940 - 26/11/2003 18:49 Re: Aktualnosc z mojej pracy
toro Offline
old hand

witam moich znajomych
Aktualnie pracuje nad projekt numer 2
Jest projekt na docelowa kilka tys $
Niestety prawie scisle prywatny charakter co oznacza ze ograniczona mozliwosc reklamy konkretnych przedsiewziec (moze nie ktore bedzie mozna)Inwestycje sa zdyfirsyfikowane co o ile to mozliwa ogranicza ryzyko.Dziedziny inwestycji sa naprawde rozne: handel walutami, nieruchomosciami,beting-bukmacherka,zloto , ropa itp itd
Dlatego postanowilem utworzyc dla osob chetnych program inwestycyjny - czyli inwestycje za posrednictwem moje skromnej osoby
Oczywiscie jak zawsze ryzyko jest jak zawsze duze :zobacz:
nazwa projekt investorclub
Wygladalo by to tak
osoba chetna wplaca na konto programu
min depozyt 1$ no max
wyplaty miesieczne od 1 do 5 kazdego miesiaca
przewidywane zyski 5-10%
oplata adminstracyjna jest 10%
referal bonus jest 5% w memo nalezy wpisac email/ref numer egold
poziom windraw niestety narazie 0% poziom refundacji w razie straty niestety narazie 0%

chwilo wplata na egold 641785 - i narazie koniecznie poslanie emaila
bilans bedzie podawany w memo bede widoczne rowniez tam ewnentualne straty
aktualna sytuacja
www - w budowie mam nadzieje ze wszystko ruszy juz wkrotce
pozdrawiam wszystkich moich znajomych i przyjaciol
osoby chetne proszone o kontakt
inwestorstart@interia.pl

Do góry
#69941 - 27/11/2003 00:18 Re: Aktualnosc z mojej pracy
comstat Offline

Meldunek: 13/12/2001
[QUOTE]Inwestycje sa zdyfirsyfikowane co o ile to mozliwa ogranicza ryzyko.Dziedziny inwestycji sa naprawde rozne: handel walutami, nieruchomosciami,beting-bukmacherka,zloto , ropa itp itd
[/QUOTE]Pogratulaowac uniwersalnosci !!! Wysokodochodowy projekt i dywersyfikacja ryzyka to rzadko spotykana strategia inwestycyjana.

[QUOTE]poziom windraw niestety narazie 0% poziom refundacji w razie straty niestety narazie 0%

[/QUOTE]Czyli po prostu granie za darmo. Za darmo bo na czyjs rachunek. Powiedz od razu ze zamierzasz spekulowac nie swoimi pieniedzmi na przyklad na Forexie lub na jakims spreadbetting. Jesli masz wiedze i oferujesz po prostu swoj know-how to wszystko jest uczciwe i OK ale prosze nie sprzedawaj bajek typu ...

[QUOTE]Jest projekt na docelowa kilka tys $
Niestety prawie scisle prywatny charakter co oznacza ze ograniczona mozliwosc reklamy konkretnych przedsiewziec (moze nie ktore bedzie mozna) [/QUOTE]bez urazy Toro i z calym szacunkiem iwo:

Do góry
#69942 - 27/11/2003 03:08 Re: Aktualnosc z mojej pracy
toro Offline
old hand

Juz komentarze widze ze nie umiesz nic samemu zrobic w ten prejkt jest zaanfazowane naprawde kilka tysiecy dolarow o to na poczatek.
Dyfersykacja jak bys nie wiedzial to jest inwestowanie w rozne dziedziny.
Tak gram sam od wielu lat znam tez wielu dobrych graczy czy gieldowych czy bukmacherskich
Inwestuje moja kaske z powodzeniem moge i moim przyjaciola a Ciebie drogi panie mam gdzies spadaj niechcesz sie nie przylanczaj ale nie oskarazaj mnie klamstwo
przyjzyj sie wynika projektu numer 1 :zobacz:
600 zl na miesiac co Ty na to chyba ze ne umisz czytac
dzis jestem troche zdenerwowany
trzymaj sie i zrobil bys cos
narazie

Do góry
#69943 - 27/11/2003 12:59 Re: Aktualnosc z mojej pracy
comstat Offline

Meldunek: 13/12/2001
Witam Toro,

Jako, ze rozmawiamy jakby nie bylo o pieniadzach wiec proponuje bez emocji. Moze po prostu chce z Toba publicznie pogadac i w ten sposob zweryfikowac Twoje przedsiewziecie bo mam zamiar (o ile pozwolisz) brac w nim udzial :rolleyes: ?

Portfelowa dywersyfikacja a nie ... dyfirsyfikacja czy defersykacja jak pisales :zobacz: rzeczywiscie polega na inwestowaniu w rozne instrumenty. Nie sposob jednak nie wspomniec, ze chodzi o inwestycje jednoczesne by nie ryzykowac calym kapitalem na jednym rynku a ewentualne straty generowane na jednym instrumencie byly oswajane przez brak strat lub zysk na innym.

Dywersyfikacja to nie tyle metoda osiagniecia wiekszego zysku ale jak napisales zmniejszenia ryzyka.
Wybacz moze rzeczywiscie nie znam specyfiki przedsiewziec w jakie jestes zaangazowany ale zakladanie docelowego zysku na poziomie 5-10 od sta z calego kapitalu na miesiac i jeszce przy tym asekuracja przez dywersyfikacje portfela to wyczyn iscie akrobatyczny ale jak mowie moge sie po prostu nie orientowac

Suma kilku tysiecy USD zaangazowanych w projekt tez nie wywoluje u mnie dreszczy podniecenia poniewaz wiem, ze 100 $ jest latwo przegrac rownie glupio jak 10 000. Sume na rynku miedzynarodowych finansow rownie smieszna a juz raczej na pewno nie pozwalajaca aktywnie obracac nieruchomosciami i to jeszcze po dewersyfikacji

Szczerze Ci kibicowalem przy Twiom pierwszym projekcie w tym dziale wierze tez, ze teraz zgarniasz te kilka stow na miesiac. O ile jednak rozumiem nowy projekt rozni sie od tamtego gdyz teraz z klienta stajesz sie przedsiebiorca al: .
Jesli z 12 tamtych "przedsiebiorcow" teraz placi 3 to zakladajac, ze jestes ani lepszy ani gorszy niz reszta szanse na to ze bedziesz placil za pol roku sa na poziomie 25 %.

Te 25 % to juz przynajmniej jakis konkret a nie dywersyfikacje, nieruchomosci, tajemnice i kilka kilobaksow .

Toro rozmawiaj z nami jak z ludzmi przedstaw chociaz przyblizone zalozenia. Ale nie serwuj medialnej papki jak wlasciciele dziesiatkow podobnych projektow w calej sieci. Tam gdzie zaczyna sie obracac cudzymi pieniedzmi powinna konczyc sie amatorszczyzna a niestety tak wyglada na razie Twoja oferta.

I nie odpisuj mi, ze jak nie chce to moge nie inwestowac bo to zadna odpowiedz. Bo ja chce inwestowac i wlasnie u Ciebie chociazby dlatego, ze jestes zaawansowanym uzytkownikiem tego forum.

Pozdrawiam

Do góry
#69944 - 27/11/2003 13:47 Re: Aktualnosc z mojej pracy
toro Offline
old hand

Witam Pana
BEDE ROZMAWIAM WYJASNIAL UDOSTEPNIAL CO SIE DA
tylko zrozumcie mnie tez NIE MAM CZASU
Ale co bede mogl to zrobie obiecuje tym razem postaram sie bardziej rozjasnic

Na wstepie przepraszam bo wczoraj czekalem na jeden wynik i bylem troch zdenerwowany ale na szczescie dobrze sie skonczylo
Wszystkie uwagi rowniez te krytyczne sa mile widziane - tylko czlowiekie czasem tez swoje humorki

Teraz mozemy porozmawiac spokojnie:
1.Nie ma sprawy bardzo bym sie cieszyl jakbys wzial w nim udzial

Dyfersyfikacja - w tym projekcie kaska bedzie dobrze zdyfisyfikowane w roznego typu rynki , przedsiewziecie etc - sam ja w 1 fazie nie bede inwestowal skorzystam z moich znajomosci i doswiadczenia
Co do wyniku 5-10% w tamtym roku tak wlasnie bylo to dobry wynik jest mozliwy bo juz siedze w tm i siedze i seidze i codziennie po kilka godzin

Rzeczywiscie kilka tysiecy ale bez przesady blizej 10-20 niz 100.Tak smieszna ale pozwalajaca przy dobrych znajomosciach przylaczyc sie do projektow o 100 czy 200tys wkladu.
Raczej sam nie handluje chociaz sam tez np na forex tu wystarczy kilka tys ale rzecziwscie sa za duze minimalne 1 wklady

Dzieki za kibicowanie no bede sie tym chwalil bo publicznie osiagnelem jakis tam sukces nawet jakby to bylo jedna 600 a to juz jest kilka

Nie staje sie przedsiabiorca w zupelnosci tylko w jakims mozliwym % ale oczywiscie taki jest cel.
Ten w projekt polega rowniez jak tamten jak Ty to okresliles bycie klientem innych z tym ze tym razem sa to progremy o wiele wiekszej wiarygodnosci i niestety prywatnosci to znaczy ze nie moge o nich publicznie ale nie o wszystki wiec co bede mogl to bede podawal - co bede mogl to bede podawal do wiadomosc o ile bedzie mozna i bede mial na tyle- dobra UWAGA moge powiedziec ze bede sie staral a jak to wyjdzie zobaczymy

Jasne ze jest duzo takich projektow - jest duzo ludzi ktorzy chca cos powalczyc i bardzo dobrze wiele sie nie udaje rowniez wielu jest oszustow.

Moj projekt nie rozni sie zbytnio od innych procz tego ze jest potwierdzony moim doswiadczeniem i moja osoba

Narazie rzeczywiscie nie wyglada to tak dobrze ale jak bedzie czas niestety nie mam go za duzo to bede sie staral sie cos przedstawiac naswietlac umieszczac itp - dlatego jakby ktos byl chetny do wspolpracy to jasne.
Wygladalo by to tak ze konkretne zlecenie konkretna kaska.Albo konkretny % udzialu.
Moj zysk bedzie na poziomie 5-10% od inwestycji poszegolnych chetnych wcale tego nie ukrywam nie robie tego tylko dla idei + wiedza i doswiadzczenie na to drugie bardziej licze:)

Narazie poki co musze starczc wyniki - bo po owocach najlepiej poznac.

Tak jestem juz dlugo uzytkownikiem tego nikogo jeszcze nie oszukalem.

Oczywiscie bede sie staral bardziej przykladac niestety brak czasu nerwy ale starac sie o ile bedzie dla kogo i z kim
poz Toro

Do góry
#69945 - 28/11/2003 20:31 Re: Aktualnosc z mojej pracy
toro Offline
old hand

witam
Plany sie zmienily mialbyc to wlasny handel ale ze wzgledu na wysokie minima i niestety brak czasu wiec narazie projekt to bedzie spoldzielnia tzw pool 20 paru programow - wiekszosc prywatnych wiec nie moge o nich udzielac informacji bez zgody o nie ktorych mozna wiec bede to robil jesli tylko znajde czas
- ich ilosc z uplywem bedzie rosla wyniki i waruki programu znajduje sie na stronie
http://www.geocities.com/poolinvestment/

Do góry
#69946 - 01/12/2003 15:01 Re: Aktualnosc z mojej pracy
toro Offline
old hand

witam
krotki raport
Program 1
Bez zmian okolo 150$ na miesiac
program 2
od dzis przyjmowane sa depozyty
1 wyniki i platnosci 1-5 luty
chciliscie jakisc kokretow zobaczcie :zobacz:
wyniki podebnego projektu w ktorym tez jest zaangazowany statystyki bede w tym samym klikamcie bede tez te programy w projekcie przyokazji polecam rowniez ten program http://www.cashdomain.org/detailedstats.htm

Do góry
#69947 - 04/01/2004 21:46 Re: Aktualnosc z mojej pracy
toro Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał toro:
[QB]witam
krotki raport
Program 1
Bez zmian okolo 150$ na miesiac nadal:))
Uwaga programy z nowa lights mialy klopoty z serwerem zreszta to samo co slynny juz ekspekt
Zmienil sie adres strony
program 2
od dzis przyjmowane sa depozyty.Program ruszyl i tak jak poprzednio jednak bedzie w systemie tygodniowym co poniedzialek zapraszam wszystkich chetnych.To przylanczania sie do dyskucji

Witam wszystkich po dluzszej przerwie i tak jak skonczy sie sesja ostro biore sie do pracy...
A mam duze plany chce oczywiscie znow w tym roku podwoic swoj kapital
Mam zamiar urochomic program na do obstawiania przedstawic moj sposob i filozofie gry, zrobic zbior wszystkich promocji bukow i kasyn..
Zrobic program na forex...
Powiekszyc ilosc programow w poolinvestment

zapowiada sie ciekawy rok
pozdrawiam wszystkich

Do góry
#69948 - 11/01/2004 23:09 Re: Aktualnosc z mojej pracy
toro Offline
old hand

witam i zaczynam
Program 1
06/01/2004 pegasus i stargame maja znow ataki na dns to moze byc juz ich koniec bo nie placa
zostal tylko jeden program i 10$ na miesiac
zwrot w sumie wyszedl 1200$ inwestycji 2000$ zysku gdzies wiec tak niezle czyzby koniec
http://www.geocities.com/inwestorstart/ oto nowy adres strony interia nie dziala same nieszczescia
Program 2
Tu idzie niezle 2,75% na tydzien wiec jestem zadowolony
Program 3
http://www.geocities.com/inwestorstart/ Tu w miare tylko mozliwosc przedstawiam moje poczynania na forex +3,41% od 1 stycznia to dobry wynik
Program4
http://www.geocities.com/inwestorstart/
Tu przedstawiam moj beting w miare mozliwosci
+4,15% od 5 stycznia zadowolony

pozdrawiam wszystkich iwo:

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3