Witam Pana
BEDE ROZMAWIAM WYJASNIAL UDOSTEPNIAL CO SIE DA
tylko zrozumcie mnie tez NIE MAM CZASU
Ale co bede mogl to zrobie obiecuje tym razem postaram sie bardziej rozjasnic
Na wstepie przepraszam bo wczoraj czekalem na jeden wynik i bylem troch zdenerwowany ale na szczescie dobrze sie skonczylo
Wszystkie uwagi rowniez te krytyczne sa mile widziane - tylko czlowiekie czasem tez swoje humorki
Teraz mozemy porozmawiac spokojnie:
1.Nie ma sprawy bardzo bym sie cieszyl jakbys wzial w nim udzial
Dyfersyfikacja - w tym projekcie kaska bedzie dobrze zdyfisyfikowane w roznego typu rynki , przedsiewziecie etc - sam ja w 1 fazie nie bede inwestowal skorzystam z moich znajomosci i doswiadczenia
Co do wyniku 5-10% w tamtym roku tak wlasnie bylo to dobry wynik jest mozliwy bo juz siedze w tm i siedze i seidze i codziennie po kilka godzin
Rzeczywiscie kilka tysiecy ale bez przesady blizej 10-20 niz 100.Tak smieszna ale pozwalajaca przy dobrych znajomosciach przylaczyc sie do projektow o 100 czy 200tys wkladu.
Raczej sam nie handluje chociaz sam tez np na forex tu wystarczy kilka tys ale rzecziwscie sa za duze minimalne 1 wklady
Dzieki za kibicowanie
no bede sie tym chwalil bo publicznie osiagnelem jakis tam sukces nawet jakby to bylo jedna 600 a to juz jest kilka
Nie staje sie przedsiabiorca w zupelnosci tylko w jakims mozliwym % ale oczywiscie taki jest cel.
Ten w projekt polega rowniez jak tamten jak Ty to okresliles bycie klientem innych z tym ze tym razem sa to progremy o wiele wiekszej wiarygodnosci i niestety prywatnosci to znaczy ze nie moge o nich publicznie ale nie o wszystki wiec co bede mogl to bede podawal - co bede mogl to bede podawal do wiadomosc o ile bedzie mozna i bede mial na tyle- dobra UWAGA moge powiedziec ze bede sie staral a jak to wyjdzie zobaczymy
Jasne ze jest duzo takich projektow - jest duzo ludzi ktorzy chca cos powalczyc i bardzo dobrze wiele sie nie udaje rowniez wielu jest oszustow.
Moj projekt nie rozni sie zbytnio od innych procz tego ze jest potwierdzony moim doswiadczeniem i moja osoba
Narazie rzeczywiscie nie wyglada to tak dobrze ale jak bedzie czas niestety nie mam go za duzo to bede sie staral sie cos przedstawiac naswietlac umieszczac itp - dlatego jakby ktos byl chetny do wspolpracy to jasne.
Wygladalo by to tak ze konkretne zlecenie konkretna kaska.Albo konkretny % udzialu.
Moj zysk bedzie na poziomie 5-10% od inwestycji poszegolnych chetnych wcale tego nie ukrywam nie robie tego tylko dla idei
+ wiedza i doswiadzczenie na to drugie bardziej licze:)
Narazie poki co musze starczc wyniki - bo po owocach najlepiej poznac.
Tak jestem juz dlugo uzytkownikiem tego nikogo jeszcze nie oszukalem.
Oczywiscie bede sie staral bardziej przykladac niestety brak czasu nerwy ale starac sie o ile bedzie dla kogo i z kim
poz Toro