i tak w sumie obojętne, bo później z Rosjanami, a Rosjanie grają bardzo dobrze (Słoweńców szybko odprawili). U Słoweńców wszyscy prawie grali we włoskiej lidze. Niektórzy to wiodące postacie włoskiej ligy, a u nas jakieś pryki Konarski, Buszek nie ten poziom. Młodzi nasi (mistrzowie świata) nie pierdnęliby nawet.
Meldunek: 11/08/2013
Originally Posted By: haczyk
Originally Posted By: tronk
polaków widziałem na tym turnieju w Niemczech, wygrali z gospodarzami, ruskimi i stoczyli bój z serbami niemal do końca na styku, mysle że jestesmy lepsi od reprezentacji Finlandii, szkoda ze nie ma Gortata, Lampe, Kelatiego albo Logana.
Czy szkoda to się okaże, bez Gortata grają o dziwo lepiej.
Nie chodzi czy lepiej czy gorzej, chodzi o to, że ktoś kto może grać w reprezentacji sam rezygnuje bo mu reprezentacja za słaba. Jest jaka jest. Tak patrząc to Lewandoswkie tez by w reprezentacji nie "grały".
polaków widziałem na tym turnieju w Niemczech, wygrali z gospodarzami, ruskimi i stoczyli bój z serbami niemal do końca na styku, mysle że jestesmy lepsi od reprezentacji Finlandii, szkoda ze nie ma Gortata, Lampe, Kelatiego albo Logana.
ja widzialem mecze jak jeszcze gral, chujnia totalna byla, co trzecia akcja i pilka do niego, nic nie wnoszaca w ataku,
Brac Leona qrwa bo będzie lipa w uj, w piłce kopanej był Olisadebe, w koszu Kelati i Logan, to i w siatkówce dawac haubice na ataku Wilfredo Leona bo nam ruskie go sprzątnął
Brac Leona qrwa bo będzie lipa w uj, w piłce kopanej był Olisadebe, w koszu Kelati i Logan, to i w siatkówce dawac haubice na ataku Wilfredo Leona bo nam ruskie go sprzątnął
Myślę, że dziś i Leon nie pomógłby, bo tu nikt nie gra.
Chociaż może i macie rację, że eN-Bi-Aje ważniejsze. Choć kiedyś w juniorach "dieta" za wyjazd wystarczała na bułkę i kiłebaskę i napój na trzech. I wszyscy byli zadowoleni bo wygrali czy zremisowali. -- Taki Gortat w reprezentacji szanowany jak Gierek po zjazdach PZPR-u i narzeka. -- Niech spierdala.