Benek wydaje mi sie ze jestes po prostu ostrym hazardzista i nie panujesz nad emocjami. W dodatku dosc mlodym. Nakreciles sie pozniej na te konta, w ktorych obrazales wszystkich i nie potrafiles sie wycofac.
Wydaje mi sie, ze dalej sciemniasz, bo raczej nie wygrywasz tak jak piszesz. Ale do tego tez nie potrafisz sie przyznac.
Pozdro
A od czego innego jest forum jak nie od wyrażania emocji? Nawet tych najgłębszych? Wszyscy tutaj jesteśmy dyrektorzy/prezesi firm że wszystko ma być poważnie? Jak tak to przepraszam bo o tym nie wiedziałem. Kiedyś wygrywałem. Teraz grywam coraz mniej, aż od tygodnia niemal wcale. Straciłem motywację przez tą całą sytuację.
na moje oko Benek wywodzi się z bogatej rodziny.
rodzice w pogoni za kasą zapomnieli o tym że mają dzieci
miał/ma wszystko oprócz ciepła rodzinnego i miłości rodziców
teraz tego szuka na forum ale niestety kolego to nie to miejsce
+1
Aczkolwiek może nie z bogatej lecz z takiej którzy zarabiają 10k a żyją za 100zł. To jest najgorszy typ rodziny na jaki mógł natrafić człowiek bo niszczy nieświadomie człowieka. Alkoholicy bynajmniej robią to świadomie i z takiego gościa wyrasta czasem menel który pomimo tego że sięgnął dna jest szczęśliwy i świadomy swego stanu.
Benek to zwykły obszczymur jeszcze 5 koła chciał
za urojone typy
może to być typer expert
pasuje jak ulał
Ale jakie znaczenie ma w tym momencie kwota skoro i tak by się kwota zainwestowana zwróciła z porządną nawiązką?
Beneq życzę Ci wyjścia z tej trudnej sytuacji
Ale Rudego z Płocka nigdy Ci nie wybaczę
Choć chłopakom z forum się podoba
ech... a ile tysięcy pseudonimów ja zebrałem? postaw się w mojej sytuacji
Oto przelew darowizny:
Powiedziałem, że przestanę świrować? Przestałem. Już nie mam sił ani motywacji do bukmacherki oraz innych rozrywek. Strata czasu i tak to nic nie daje. Chciałem się rozliczyć z życiem.