Witam
Bodajże w piątek przeczytałem tu wpis o tym aby mnie odbanowano. Wybaczcie, że dopiero teraz odpisuję a jednocześnie dziękuję, że niektórzy o mnie pamiętają. Raczej wątpię aby odbyło się tutaj jakiekolwiek głosowanie. Głosowanie mające na celu bardziej przywrócenie mej godności oraz honoru. Walki z aparatem komunistyczno-administracyjnym. Z czasu bym się udzielał, lecz są pewne schematy które mnie obrzydają i za chwilę o nich powiem. Gdy inni chcą mnie przywrócić a władza i tak zrobi swoje. Nawet mego screena z przelanym 1000zł na cele charytatywne. Jak podeptano mą godność gdy rok temu dostałem bana a powinienem otrzymać ostrzeżenie - tak w tym wypadku była to już konkretna przesada. Co trzeba mieć w głowie aby usunąć mego posta ze screenem na którym wpłaciłem 1000zł na cele charytatywne? Coraz ciężej wchodzić mi na te forum z tego powodu jak i z powodów osobistych. Fajne to jest uczucie kiedy to pokazuję dowód wpłaty po czym zostaje on zupełnie nic nie warty i nie potrzebny (czyt. usuwany)? Zamiast odpowiedzieć w weekend, odpowiadam dopiero teraz. Bo tak jak pogardziłem pewne wartości, tak teraz te wartości wzbogaciłem. I co z tego? To mi się głowie nie mieści, ale oczywiście nikt nie zareagował, ponieważ widziałem jak Rafał co niektórym tutaj wygrażał banem niemal za darmo. No ale ok, były czasy abym obrażał Polaków, pisałem grubą kolorową czcionką. Ale czy mniejszość użytkowników tego forum zrozumie, że chciałem tym tylko zwrócić na siebie uwagę żeby móc wywalczyć swą godność? Większość wydaje mi się, że tak.