Panowie. Uściślijmy sobie jedną rzecz. Wielokrotnie mnie tutaj wspominano. Że jestem psycholem. Ja już dawno wyjaśniłem swoje stanowisko. Nie chcę się wielokrotnie produkować. Próbowałem przekonać, że jestem człowiekiem i zanadto człowiekiem. Nie przekonałem. Dalej uważacie, że jestem psycholem. Uważajcie tak dalej. Jest to co najwyżej śmieszne. Skoro jesteście tacy zdrowi to wpłaćcie chociaż 5% tego co ja wpłaciłem na fundację. Ale nie. Wolicie przepieprzyć to u bukmachera i się wspierać. To jest Wasza sprawa. Mówcie sobie dalej że jestem psycholem. Ale nie życzę sobie aby gadano, że zakładam nowe konta. Moje konto to tylko i wyłącznie z przedrostkiem, powracam oraz nr parta. Co i tak już mi się znudziło. Trochę miałem osobistych problemów i nie miałem sił. Administratorzy tylko czekają aby mnie zbanować. A użytkownicy swoje. Tylko kasa i gołe dupy. Czytam Was regularnie oczywiście. Ludzie. Jak ja mam do Was dostrzeć jeżeli popieracie bardziej PO od PiSu? Jak Tusk spieprzył PKB, jakie bezrobocie było i ceny paliw najwyższe w historii? A za PiSu 500+, za PO to byłoby co najwyżej 500 ale minus. Ludzie drodzy. Tylko utwierdzacie mnie w przekonaniu, że nie ma sensu abym się tutaj wypowiadał. Szanuję oczywiście poglądy każdego, ale brak poparcia merytorycznego jest dla mnie absolutnie nie do przyjęcia. Na zakończenie dodam, iż są na tym forum osoby które mnie znają dawniej niż powstałem na tym forum. Lubię Wasze teksty, czasem nawet jak się ze mnie nabijacie. Ale przyjmijcie pewne rzeczy do wiadomości. Już wiem, że nie odzyskam tu nigdy konta ale napisać swoje mogę. To był emocjonalny wybryk, a nie psychiczny za który zapłaciłem niezasłużenie najwyższą karę. Dalej już robiłem z siebie psychola ale miało to gatunek bardziej marketingowy aniżeli osobisty. Rozumiecie? Bez zbędnych porównań. Dziękuję za odczytanie.