Meldunek: 07/07/2009
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: BKS
Żebym zryżał...
jaki tu spokój ..
święta Ido Panie Generale
– Gdyby towarzysz generał zechciał dać się zaprosić na tradycyjną wigilię.– Bardzo chętnie. Kiedy urządzacie?– Dwudziestego czwartego.– Aha, znaczy jeszcze przed świętami. Może i słusznie.
Jose Mourinho po wczorajszym meczu: "Mieli trochę szczęścia" "Walczyli ciężko i to szczęście im sprzyjało" "Muszę jednak powiedzieć, że mieli trochę szczęścia" "Dwa razy trafiliśmy w słupek" "Powiedziałem, że mieli szczęście ale nie chciałem im umniejszyć" "Dla nas to był tylko kolejny dzień w biurze, dla nich mecz życia" "Powtarzam, dwa razy trafiliśmy w słupek" "W drugiej połowie byliśmy dużo lepsi" "Mieli bardzo dużo szczęścia w ostatnich minutach"
I na koniec:
"W tak wielkim klubie jak Manchester United wiemy jak wygrywać i przegrywać"
Jose Mourinho po wczorajszym meczu: "Mieli trochę szczęścia" "Walczyli ciężko i to szczęście im sprzyjało" "Muszę jednak powiedzieć, że mieli trochę szczęścia" "Dwa razy trafiliśmy w słupek" "Powiedziałem, że mieli szczęście ale nie chciałem im umniejszyć" "Dla nas to był tylko kolejny dzień w biurze, dla nich mecz życia" "Powtarzam, dwa razy trafiliśmy w słupek" "W drugiej połowie byliśmy dużo lepsi" "Mieli bardzo dużo szczęścia w ostatnich minutach"
I na koniec:
"W tak wielkim klubie jak Manchester United wiemy jak wygrywać i przegrywać"