o 20 rozpoczynaly sie 3 sylwestry Pacyfku, zazwyczaj ludzie przelaczaja na poczatku i to, co im najbardziej sie podoba, tam zostaja kazdy zostanie przy swoim zdaniu, wazne ze mozna podyskutowac
to kto stanie na czele tej rewolucji, zeby to cale towarzystwo rozwalic? Pacyfek podejmujesz sie?
Przecież Kurskiemu nie chodzi o kasę z reklam ( ile było bloków reklamowych w czasie transmisji z Zakopca ? ) chodzi o oglądalność bo tym się chwalił jak do ręki raport dostał.
o 20 rozpoczynaly sie 3 sylwestry Pacyfku, zazwyczaj ludzie przelaczaja na poczatku i to, co im najbardziej sie podoba, tam zostaja kazdy zostanie przy swoim zdaniu, wazne ze mozna podyskutowac
to kto stanie na czele tej rewolucji, zeby to cale towarzystwo rozwalic? Pacyfek podejmujesz sie?
nie jestem zwolennikiem przemocy ale postawil bym ich wszystkich pod murem i puszczal do smierci te dwie siostry co ostatnio robia kariere spiewem
W kulminacyjnych godzinach, czyli między godz. 23.55 w sylwestra a 0.05 w Nowy Rok najwięcej widzów miała impreza sylwestrowa Telewizji Polskiej, którą na antenie Dwójki oglądało średnio 5,80 mln osób - wynika z danych Nielsen Audience Measurement, opracowanych przez portal Wirtualnemedia.pl. 129 tys. widzów oglądało „Sylwester z Dwójką” na antenie TVP Polonia. Dodatkowe 314 tys. oglądających miała w tym czasie Jedynka, która również w okolicy północy transmitowała imprezę. Łączna widownia Dwójki, Jedynki i TVP Polonia wyniosła 6,24 mln widzów. TelewizjaTVP oglądalnością sylwestra chwaliła się już w jego trakcie: 7,8 mln widzów „Despacito”, 7,4 mln - Martyniuka Z kanałami Telewizji Polsat transmitującymi „Sylwestrową moc przebojów” nowy rok przywitało łącznie 2,70 mln widzów (z czego 2,37 mln w Polsacie, 290 tys. w Polsacie 2,37 tys. w Polsacie News 2 i 6 tys. w Polsacie News). Średnia widownia TVN transmitującego koncert „Warszawa - Stolica Sylwestra 2017” wyniosła 1,65 mln widzów.
tvp ma zawsze hc Mafia bo większośc ubogich ludzi ma tylko w tv własnie tvp1 i 2
Kumpel leżał w szpitalu w sali dwuosobowej z gościem 70+, który cały czas Trwam oglądał. Grzecznie poprosił wieczorem czy może na Polsat przełączyć. Odpowiedź była : " a co to za stacja ? "
Chcesz powiedzieć ,że do 64roku życia(wtedy Trwam w naziemnym)nie oglądał telewizji?
Tego nie wiem. Niech ogląda co chce. To raczej przypadek, choć Trwam na dekoderach wyłącznych istnieje chyba dłużej. To samo bym napisał, jakby gość oglądał tylko TVN czy AXN. Kontrast sytuacji polegał na tym że koledze gazetki do czytania przynosiła matka, która czyta tylko nie i fakty i mity ( mam nadzieję, że mi wybaczycie wpisanie tych nazw )