psychiczny beneq jaki intelektualista się zrobił jeszcze parę takich postów i przepustkę dostanie z Tworek na 48 godzin
oraz:
Originally Posted By: haczyk
szuka kolegów
Pisałem o czymś w pierwszym poście. Szkoda tylko, że nie mam szacunku a wylewane jest na mnie dalej wiadro pomyj bez powodu. Co do przepustki, mi w ramach sankcji odpowiada pisanie raz dziennie. Gdybym szukał kolegów, inaczej podchodziłbym do tematu. A wracając do Radwańskiej to dawno osobiście nie oglądałem tenisistki która tak celowała po kątach w linie. Czyniła to nawet w bliższą linię. Zasłużenie wygrała i myślę, że jeszcze z 1-2 rundy pociągnie. Dramat Realu. Na to ciężko patrzeć. Pamiętam kiedyś remis Realu u siebie bądź niskie zwycięstwo było dramatem. A teraz staje się normą. Co prawda za Zidana były niskie zwycięstwa ale Zidane zapewnił wszystko. Teraz już nie bardzo. Już po CR7. Oby Lewandowski skorzystał z tego i przeszedł do Realu Madryt. Bo jak będzie zwlekał to pójdzie do Atletico Madryt...
A wracając do 90's.
Ludzie byli szczęśliwi ale i też naiwni. Zobaczcie horoskop na końcu. Ja od dawien dawna nie spotkałem się z czymś takim jak horoskop. Chyba, że w niszowych gazetkach. A kiedyś to było normą. Ludzie w to wierzyli i może dlatego byli manipulowani takim szczęściem? Swoją drogą to i pamiętam jak mnie rodzice wściekli to mnie wodą święconą nad wanną polewali. Można? Ale fakt religia w PL się sprzedawała dobrze z racji JPII z którego należy być dumnym. Miał tą moc którą posiadali co poniektórzy profesjonalni uzdrowiciele.