Co do księży. Kiedyś pewien ksiądz mi powiedział "Ksiądz też człowiek". Tronk bardzo mądrze powiedział. Z tym, że nie każdy go zrozumiał. Ja zrozumiałem a te komentarze pod spodem, iż broni księży były... nie wiem skąd. Zachował się jak liberał a nie demokrata. Księża robią swoje. Bo żeby przystawiali pistolety ludziom do głowy. To rozumiem. Ale, że są ludzie którzy ich finansują to już ich sprawa.
Równie dobrze może bądźmy przeciwko zakładom mięsnym które zabijają zwierzęta?
Rydzyk fakt, trochę dziwnie to skomentował. Tylko pytanie czy on nie zachowywał się może tak jak ja podczas bana. Że i tak ludzie mu wmawiali, że nakradł aż w końcu z uśmiechem na twarzy im przytaknął? Jaka jest prawda, tego nikt nie wie. Tak samo jak Wy piszecie, że jestem psycholem. Też pewnie zacząłbym tak pisać bo to przykro mi tak w kółko ubliżać mimo tego, iż od miesiąca nic nikomu nie zrobiłem. Ale mam postawione ultimatum. Ci co będą mu płacić będą płacić dalej. Tak samo jak niektórzy mi będą ubliżać.
Tronku, propo zakładania nowych kont. Uwierz mi, że jako informatykowi dopiero po jakimś czasie opanowałem sztukę zakładania kont w tempie konto/minuta
wcześniej być może nie miałem takiej potrzeby, ale nie pamiętam kto mnie zmotywował do założenia parta 200 poprzez wystawienie kursu 1.01 podczas historycznego "Świątecznego Edyszyna BeneQpowraca". Nie zawiodłem.