beneq udaje intelektualistę :-) dobrze go faszerują w tym szpitalu mega czop w dupę wielkości batonika lion i na 2 dni spokój smile
Dlaczego użytkownik jaga1920 nie otrzymał ostrzeżenia za obraźliwe słowa w stosunku do mnie ? Szkoda że mnie nie znasz gdybyś mnie znał w realu to stwierdziłbyś jednoznacznie iż masz do czynienia z bardzo inteligentnym człowiekiem ! Który ma wykształcenie wyższe drugiego stopnia ! A Ty kim jesteś ? Nie odzywam się do Ciebie !
Piostar czy po miesiącu bardzo dobre wyniki w postach oraz wzorowe zachowanie będę miał zmniejszony limit ?
a tutaj zobaczcie w połowie odcinka jak gość został omotany przez oszusta który podawał się za jakiegoś katolika, że ten mu przepisał cały majątek Rydzyk to przy tym jednak nic z tym że Rydzyk robi to legalnie :-)
ale wczoraj była kłótnia dobrze że to nie ja brałem w niej udział bo by mnie zbanowano po pierwszym poście niestety są równi i równiejsi ale ja się na tym nie przejmuję
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Najebać się, zrobić wiochę i na drugi dzień wejść jak gdyby nigdy nic...
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: jaga1920
tronku w nagrodę dostał moda w dziale tenisowym i tam przebywa