Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: Master.com back
Jak ta Francuzka Revol zostanie tam z nim na górze to nocy też pewnie nie przeżyje. Nie sądzę aby chciało jej się umierać, więc pewnie będzie schodzić. Helikopera nie wyślą, bo w Pakistanie jest już noc
Tak jak mówiłem -> PILNE
12 minut temu Nowe informacje spod Nanga Parbat. Francuzka schodzi. Zeszła już w pobliże obozu III. Mackiewicz został na górze.
Pakistański pracownik jednej z agencji organizujących wyprawy na Nanga Parbat: "Dzwoniłem do bazy, usłyszałem, że Eli Revol zeszła w pobliże obozu III. Tomek został w górze".
— Dominik Szczepanski (@deszczep) 26 stycznia 2018
za http://www.sport.pl/inne/14,64998,22945301.html
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Jak ta Francuzka Revol zostanie tam z nim na górze to nocy też pewnie nie przeżyje. Nie sądzę aby chciało jej się umierać, więc pewnie będzie schodzić. Helikopera nie wyślą, bo w Pakistanie jest już noc
Tak jak mówiłem -> PILNE
12 minut temu Nowe informacje spod Nanga Parbat. Francuzka schodzi. Zeszła już w pobliże obozu III. Mackiewicz został na górze.
Pakistański pracownik jednej z agencji organizujących wyprawy na Nanga Parbat: "Dzwoniłem do bazy, usłyszałem, że Eli Revol zeszła w pobliże obozu III. Tomek został w górze".
W zasadzie rozpoczęła się transmisja live powolnej śmierci gościa, Francuzka ma ciągle szanse jeśli jest we względnie dobrej formie. Żal każdego umierającego ale ten Mackiewicz to nie był jakiś wybitny wyczynowiec tylko taki trochę szaleniec, na zasadzie - a co ja nie zrobię - i teraz media mają relację, szwagierka zbiera mamonę na opłatę akcji ratunkowej....
Master.com back
Carpal Tunnel
Originally Posted By: Biszop
Tak jak mówiłem -> PILNE
W zasadzie rozpoczęła się transmisja live powolnej śmierci gościa, Francuzka ma ciągle szanse jeśli jest we względnie dobrej formie. Żal każdego umierającego ale ten Mackiewicz to nie był jakiś wybitny wyczynowiec tylko taki trochę szaleniec, na zasadzie - a co ja nie zrobię - i teraz media mają relację, szwagierka zbiera mamonę na opłatę akcji ratunkowej....
Niestety masz rację, On miał/ma kompleks Moro, takiego wspinacza z Włoch (mówią na niego Grande), który zimą ten szczey zdobył, już w 2016 r., kontestował, że Moro nie zdobył i na swojej stronie opisywał to eleboratami. Francuzka jeśli zeszła to pewnie ją uratują, nie bez kozery mówili, że będą ją ratowac jako pierwszą, a dlaczego - można już się domyślić.
Polak ostatnią wiadomośc dał wczoraj wieczorem (czasu polskiego) ...
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: ssaczu
Widze, ze od rana wielu specow od himalaizmu sie znalazlo na forum.
Tylko gratulowac wiedzy szczegolnie Panu Biszkoptowi.
A co takiego napisałem, że zostałem okrzyknięty specem? Napisz coś na ten temat, chętnie przeczytam:-)
Master.com back
Carpal Tunnel
A swoją drogą kiedyś czytałem, że w tym Pakistanie to te ich służby tak niezbyt energicznie działają, tych aplinistów jest tam tylu, że się chyba przyzwyczaili i za bardzo się nie śpieszą Melepety.
Master.com back
Carpal Tunnel
Originally Posted By: Moro16
alpinistów w PAKISTANIE to na bank nie ma
Himalaistów, sorry!
Aż sobie sprawdziłem - W szerszym znaczeniu termin ten określa osoby, które zajmują się wspinaczkę górską prowadzoną poza wyznaczonymi szlakami turystycznymi. ;-))