Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: aker
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: aker
waż słowa śląska płaczko.
bo co zrobisz mi coś pizdeczko która nie potrafi dotrzymać słowa
Nic. śmiesznie nie trzymasz ciśnienia, a dobrze wiesz, że sprawa przesyłki została załatwiona inaczej. Więc próba zrobienia ze mnie oszusta jest żałosna i tyle, chcesz brnij w to dalej, mam to z tyłu
spoko, jak następnym razem założę się z kimś na forum o np. litrowego jacusia i go przegram to napiszę na forum tak: postanowiłem rozliczyć zakład przelewając równowartość litrowego jacusia na biedne dzieci, kto tego nie rozumie jest śmieszny i nie trzyma ciśnienia ale ja mam to z tyłu
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
23:14 Majer dla Polsatu News: Rano zobaczymy, w jakim stanie będą nasi ratownicy. Wtedy podejmiemy decyzję, co dalej. Revol mówiła, że kiedy opuszczała Mackiewicza, miał mocno odmrożone nogi i był w takim stanie, że słabo kontaktował.
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Originally Posted By: Master.com back
23:14 Majer dla Polsatu News: Rano zobaczymy, w jakim stanie będą nasi ratownicy. Wtedy podejmiemy decyzję, co dalej. Revol mówiła, że kiedy opuszczała Mackiewicza, miał mocno odmrożone nogi i był w takim stanie, że słabo kontaktował.
Na moje to już nie ma kogo ratować.przepraszam że tak powiedziałem
Ale lepiej już nie będę się wypowiadał bo zaraz ssaczu himalaista mnie ojebie, pewnie nie tylko słuchał innych znających temat ale i sam był w takich temperaturach na takich wysokościach i wie ocb.
Jak mi znajdziesz gdziekolwiek post mojego autorstwa, w ktorym pisze, ze wchodzilem na jakiekolwiek gory to Cie pocaluje w Twoja zacna i wielce inteligenta dupe.
Z racji tego, ze pozwolilem sobie wytknac Ci glupote wczoraj zdaje sobie sprawe, ze bedziesz mnie szyderczo atakowal co jak widac robisz bezczelnie klamiac.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: ssaczu
Ale lepiej już nie będę się wypowiadał bo zaraz ssaczu himalaista mnie ojebie, pewnie nie tylko słuchał innych znających temat ale i sam był w takich temperaturach na takich wysokościach i wie ocb.
Jak mi znajdziesz gdziekolwiek post mojego autorstwa, w ktorym pisze, ze wchodzilem na jakiekolwiek gory to Cie pocaluje w Twoja zacna i wielce inteligenta dupe.
Z racji tego, ze pozwolilem sobie wytknac Ci glupote wczoraj zdaje sobie sprawe, ze bedziesz mnie szyderczo atakowal co jak widac robisz bezczelnie klamiac.
ale jaką głupotę napisałem? to Ty pisałeś o januszach onetowych w moim kontekście.