Rozwiń myśl Biszop bo nie wiem o co Ci chodzi.
To Ty się dopierdalasz do kolejnych osóbi uchodzi Ci to na sucho bo lubisz się chwalić i niektórym tu a właściwie większości imponujesz.
Daj spokój, nie polemizuję z Tobą, wpadasz tu jak dzik w połowie tematu, nie wiesz o co chodzi, tronk już 3 raz bije gruszkę ze szczęścia, że ktoś dojebuje biszopowi na którego widok dostaje białej gorączki, a tak naprawdę nie wiesz ocb.
I o ile mogę się przyznać, że sytuacja i wymiana ciosów z ssaczu była niepotrzebna i dopuszczam, że moja wypowiedź mogła dotknąć kogoś bardziej obeznanego w temacie,
to ze Ślązakiem i tronkiem nie mam problemu, jeden ciśnie mi, że jestem oszustem, a drugi wpierdolił się w jakieś gówno albo ma jakieś kompleksy po pijaku i robi wiochę i na drugi dzień udaje, że nie wie o co chodzi.
A Ty wpadasz i i wyrzucasz mi od chwalipięty i powodujesz u tronka efekty uboczne

Co mi uchodzi na sucho? przecież aker jakoś sobie radzi, lepiej lub gorzej ale radzi, za tronka nie odpowiadam, on jest inny.
Luz, od jakiegoś czasu robi się tu dziwnie, przecież nikt tu nikogo na siłę nie trzyma, ani mnie ani Was.
A po kolejne, mam brodę jak chuj, przecież wiesz najlepiej