Dokładnie. Jest tak jak mówiłem. Same kłótnie i obelgi na tych co są bogaci. Jak nie Rydzyk, nie inne instytucje sukcesu to w końcu się sami z sobą kłócicie. Już nawet o byle pierdołę. Przestańcie. Komu chcecie udowodnić wyższość? I przede wszystkim czym? Idźcie skończyć ścisłe studia znajdźcie w tym kierunku pracę i dopiero wtedy możecie zapomnieć o codziennych problemach dzięki czemu życie stanie się łatwiejsze. Zobaczcie na mnie ja się cały czas bawię życiem które bardzo kocham (może dlatego, że jestem jeszcze bardzo młody) i za ponad dwusetnym razem udało mi się przemówić, iż mój ban jest niezgodny z regulaminem. Natomiast czy Wasze zachowanie takie jest? Powiedzcie, szczególnie te osoby które obrażały się przez niemal cały wczorajszy wieczór czy nie zasługujecie na ostrzeżenia? Ja powinienem teraz być Administratorem, ponieważ to ja mam tą siłę intelektualną która sprawia, iż na forum byłby ład i porządek a jednocześnie ogromny szacunek i kultura do bliźniego swego. No i być może doprowadziłoby to do bogactwa. Bynajmniej umysłowego, niekoniecznie finansowego.
Przykro mi jest z tego względu, że nikt nie odniósł się do wczorajszego wpisu. Zrozumcie - Wy nie szkodzicie mi nawet w promilu tym, że nie odpowiadacie. Wy szkodzicie tylko i wyłącznie sobie. To ja Wam mówię co robicie źle a co robicie dobrze. Bądź też co zrobić aby było Wam dobrze. Jednak nikt się mnie nie słucha. Nikt nie wie jak bardzo łatwo jest odnieść w tym kraju sukces pod względem intelektualnym. A lata mych doświadczeń jednogłośnie przekonują w tym, iż mam rację.
Mam pytanie do Piostara. Dlaczego nie odniosłeś się do mojej prośby w dniu wczorajszym oraz przedwczorajszym? Patrząc na nieprzestrzeganie netykiety użytkowników w których padają przykre słowa i nic się z tego nie robi czuję się bardziej dyskryminowany. Chcę, aby nie było takich zachowań. Jestem bardzo tolerancyjny i potrafię przebaczyć ale chociaż chciałbym aby w stosunku do mnie również zachowano się fair. Bo ja zdecydowanie mniejsze szkody wyrządziłem a jestem traktowany źle. Jakim prawem? Sami siebie również nie szanujecie. Zmieńcie to. Proszę...
https://www.youtube.com/watch?v=upQkjvJ8_V8gdy macie smutny nastrój włączcie sobie maksymalną głośność i zatańczcie w MAJTKACH do tego cudownego utworu który od razu uruchomi w Was wspomnienia związane z FIFĄ WC 2006 oraz miłość do bliźniego swego <3 ja kocham ten utwór jak swe życie gdzie warto było co prawda straciłem co najmniej 1000 postów oraz 13 miesięcy na swą inteligentną strategię aby uratować swe konto i było warto! <3