Wołosik donosi : W Turcji wszystko po staremu😆 Jeśli jest sparing,śmiało można obstawiać,że dojdzie do mordobicia.Dzisiaj sędzia przedwcześnie zakończył 1 połowę, bo piłkarze Jagiellonii naparzali się z Azerami. Najefektowniejszym ciosem z tak zwanego byka, popisał się waleczny Łukasz Burliga🐮
W zakładzie z Haczykiem który przegrałem liczyłem że Runi zostanie, że Ibra wczesniej wróci, że Raszford będzie grał czy Martial, imo że Kaku będzie częsciej grzał ławe, wyszło inaczej i 10.5 linie gola Luka przekroczył, zakład przegrałem i się rozliczyłem, bo tak trzeba
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Dobrze rozumiem? Jaga poleciała do jakichś pasterzy na zgrupowanie, zagrali sparing, pewnie nawet niezbyt oficjalny, z jakąś drużyna złożoną z pasterzy, której nastrzelali z 10 bramek i... poboli się na zgrupowaniu sportowym z pasterzami, którzy dnia nastepnego idą sobie do "normalnej" roboty?
W zakładzie z Haczykiem który przegrałem liczyłem że Runi zostanie, że Ibra wczesniej wróci, że Raszford będzie grał czy Martial, imo że Kaku będzie częsciej grzał ławe, wyszło inaczej i 10.5 linie gola Luka przekroczył, zakład przegrałem i się rozliczyłem, bo tak trzeba
mi chodzi tylko o to, że tutaj zdecydowanie bardziej opłaca się zagrać u bukmachera po kursie powyżej @3 niż na forum w stosunku 1:1
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: Master.com back
O! Ale Hiszpania jedzie w 2 połowie Szwedów w rzucanie do bramek piłki rękoma!
11-3 w 2 połowie!
Z tego co pamietam jako pierwszy napisałem, że w finale Hiszpania luźno ze Szwecją wygra. Uważam, że sprawia to iż bezapelacyjnie jestem najlepszym typerem tej dyscypliny na całym mecz.pl!
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: Kretol
Originally Posted By: tronk
mi chodzi tylko o to, że tutaj zdecydowanie bardziej opłaca się zagrać u bukmachera po kursie powyżej @3 niż na forum w stosunku 1:1
przegrasz i się nie rozliczasz prosta sprawa ! albo zamawiasz kuriera na adres pacjenta za pobraniem !
przegrasz i się nie rozliczasz prosta sprawa ! albo zamawiasz kuriera na adres pacjenta za pobraniem !
no można zniknąć z forum albo zmienić nick jak nie pyknie ale to bym musiał więcej zakładów porobić jak bazyl
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: fechu
Originally Posted By: Master.com back
O! Ale Hiszpania jedzie w 2 połowie Szwedów w rzucanie do bramek piłki rękoma!
11-3 w 2 połowie!
Z tego co pamietam jako pierwszy napisałem, że w finale Hiszpania luźno ze Szwecją wygra. Uważam, że sprawia to iż bezapelacyjnie jestem najlepszym typerem tej dyscypliny na całym mecz.pl!
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
W Rzymie bramkarze się strasznie popisują... Sampa jak się nie obsra albo sędzia nie dostanie telefonu to Roma będzie mieć ciężko
Wołosik donosi : W Turcji wszystko po staremu😆 Jeśli jest sparing,śmiało można obstawiać,że dojdzie do mordobicia.Dzisiaj sędzia przedwcześnie zakończył 1 połowę, bo piłkarze Jagiellonii naparzali się z Azerami. Najefektowniejszym ciosem z tak zwanego byka, popisał się waleczny Łukasz Burliga🐮
obejrzałem kilka razy i jakoś tego ciosu Burligi nie mogę się doszukać
no można zniknąć z forum albo zmienić nick jak nie pyknie ale to bym musiał więcej zakładów porobić jak bazyl
Sprawa honorowa ja bym się rozliczył, ale pewnie żartujecie.