JA WIEM ZE DOSTANE KONTRE "ZMIEN BUKA" haha
wykoncza mnie
rozmawialem na czacie fortuny z laska masakra
ja pierdole kogo oni tam przyjmuja (fortuna) zapis mejla do nich laugh
WITAM CZY PANSTWA CZAT OBSLUGUJE ROBOT?
CZY CZLOWIEK ?
ZADALEM GRZECZNIE PYTANIE PANI BARBARZE CYTUJE
" DZIEN DOBRY PANI BARBARO PROSZE MI POWIEDZIEC CZY FIRMA FORTUNA PODPISALA UMOWE Z JAKAS FIRMA NATYCHMIAST REALIZUJACA PRZELEWY ? PYTAM BO DZIS NIE JEST PONIEDZIALEK A PRZELEW DOSZEDL DO BANKU OKOLO 13.00???? A ZAWSZE BYL POZNYM POPOLUDNIEM ALBO NA DRUGI DZIEN W TYM PRZYPADKU W PON"
PANIA BASIA (TO SIE U WAS NAZYWA KONSULTANT :D)
JAK ZWYKLE WKLEJA REGULKI "ZE BLA BLA PRZELEWY SA REALIZOWANE PO 12 I DOCHODZA A TEN SAM DZIEN ALBO W NAST DNIU ROBOCZYM " ALE TO JUZ WIEM BO SAM NAPISALEM
DLA MNIE TO JEST ZENADA!!!!!!!!
KONSULTANT NA ODPIER.......ODPISUJE SZTUCZNE REGULKI WOGOLE NA TO WYGLODA NIE CZYTAJAC PYTANIA!!!!!!!!
Ja stwierdzam cos co juz sie wydarzylo(szybki przelew jak w sts -ie po 40min doszedl na konto) a konsultantka dalej wkleja regulki o regulaminie jakbym siepytal czemu mi kasa nie doszla
idzcie w pizdu z takim czatem
zadalem pytanie proste jak budowa cepa!!
odpis na mejla :
Szanowny Panie,
przykro nam z powodu Pańskiego niezadowolenia,
jednak otrzymał Pan odpowiedź od konsultanta czatu. Przelewy realizowane są w dni robocze po godz. 12 za pomocą zwykłych przelewów bankowych. Nic w tej kwestii się nie zmieniło.
ODPIS MOJ:
PANI POTRAFI CZYTAC "ZE ZROZUMIENIEM" ?????????????????
ja nie pytam "czy ja dostalem przelew"
tylko czy podpisala firma fortuna jakas umowe z instytucja realizujaca przelewy "natychmiastowe"
bo zlecalem juz u was z 100 przelewow i nigdy!!!!!!!!!!!!!!! (nie liczac pon 1 okienko jest poranne szybkie)
nie dostalem kasy po 1-2h tylko po wielkich laskach po 17 a najczesciej na drugi dzien
wy sie nadajecie z kolezanka do parzenia kawy w bufecie a nie do konsultacji