Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Tazen
ja także wchodzę
tylko w moim zakładzie proponuję na schronisko dla zwierząt/fundację pomagającą zwierzakom
bo chuja w dupę ludziom wbijam
Twoja kasa, Twoja sprawa ale ostatnie żałosne, nie spodziewałem się tego po Tobie.
ambicja ,walka 10/10 wiadomo że wiejski stoper ale nie mamy innej alternatywy
chyba ze ty masz Kylo to napisz
Zyjemy przeszloscia? Nie raz sluchales Szaranowicza o boskim remisie w Anglii. Czy mamy obrońców na klasowym poziomie NIE. Ale czy trzeba papiaka wystawiać? Faken ma wizję swoją...
ambicja ,walka 10/10 wiadomo że wiejski stoper ale nie mamy innej alternatywy
chyba ze ty masz Kylo to napisz
Zyjemy przeszloscia? Nie raz sluchales Szaranowicza o boskim remisie w Anglii. Czy mamy obrońców na klasowym poziomie NIE. Ale czy trzeba papiaka wystawiać? Faken ma wizję swoją...
Kim jest papiak ?
Kiedy podczas skoków lub la Szaranowicz mówił o Wembley ?
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Biszop
ja także wchodzę
tylko w moim zakładzie proponuję na schronisko dla zwierząt/fundację pomagającą zwierzakom
bo chuja w dupę ludziom wbijam
Twoja kasa, Twoja sprawa ale ostatnie żałosne, nie spodziewałem się tego po Tobie.
może zbyt ostro, ale bardziej boli mnie krzywda nierozumnych niż tych rozumnych
kiedyś już o tym pisałem, zapewne to skrzywienie, ale nie potrafię cierpieć razem z ludźmi, niestety
Napisałem, Twoja kasa, Twoja sprawa i możesz nawet wpłacić na fundację kosmitów, Ale podsumowanie zbiło mnie z tropu, bo miałem o Tobie dobre zdanie. Pewnie masz to w dupie, ale jest Was 4 z Białego, jeden to burak przeokrutny ale 3/4 trzyma poziom