Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: 11kera11
Originally Posted By: akagi
wczorajszy mecz był jakiś - nie wiem jak to określić - co najmniej dziwny w wykonaniu Legii.
no nareszcie ktoś normalny, a kto w europie gra przy ponad 10 stopniowym mrozie?
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: haczyk
Będę mocno zdziwiony jak to Wisła wygra, obrona mocno eksperymentalna, Korona wygląda bardzo solidnie i obawiam się że ich kontry mogą być decydujące.
Tylko o ile dobrze pamiętam podobna sytuacja była rok temu dokładnie o tej porze. Korona przyjechała do Krakowa, skończyło się 2-0 dla Wisły.
nie wiem co będzie w niedzielę o 22.35 ale sobie spokojnie czekam
Originally Posted By: Akhu
Originally Posted By: VVega
Akhu to może być bardzo uniwersalny gif, przydatny w niedzielę około 22.35
Myślisz, że mnie tak łatwo zaskoczyć? nawet 6-0 dla Interu mnie nie zdziwi
aaa, jeśli o to chodzi to Akhu już siedzi przed telewizorem i czeka ale nie próżnuje, stara się jak może pomóc drużynie