No widzę coraz to ciekawsze ploteczki się roznoszą na mój temat. Szkoda tylko że nikt z tych plotkujących gdyby miał wpłacić chociażby 100zł na cele charytatywne to zrobi wszystko aby z rozstrzęsioną ręką zanieść to do ziemniaka na choćby papier toaletowy :-) przecież lepiej wydrukować sobie taki papier choćby potem do podcierania za 2zł z kilkuset meczy aniżeli dokonać czegoś takiego.
Trochę poczucia humoru przydałoby się użytkownikom. Taki awatar w paincie to widać zrobiłem dla śmiechu bo jak widać kwadratowe włosy oraz te logo ale niestety jak zwykle wybuch fali nienawiści.
To pierwsza sprawa. Druga sprawa - myślicie, że odzywam się dla Was? Możecie mnie zablokować i wcale się nie odzywać ja też tutaj często się nie odzywam a jak coś powiem to tylko abyście na tym skorzystali (jak widzicie Termalica z pewnych mi znanych źródeł po kursie 4 do przodu bez problemu) tym bardziej że Piostar miał mi znosić limity a jak widać się nie odzywa. Ale jak chcecie wspierać ziemniaka a nie odwrotnie to już jest Wasza decyzja a nie moja. Każdy wybiera swoją drogę życiową, nic mi do niej.
Jestem osobiście za pomysłem Pacyfka. Wpłata na cele charytatywne. Zamiast wstawiać roznegliżowane kobiety nikomu nie służące pokażmy wpłaty na cele charytatywne. Niby grube stawki idą, ale 100zł to żaden pieniądz. Bynajmniej dla mnie. Dalej jestem wymieniany w gronie psycholi. Jeżeli ja wpłaciłem to i beks grający za grube stawki może śmiało wpłacić na cele charytatywne. Wy tym bardziej.
A zaraz Pacyfek - o 10:45 grała Petrzałka z Celticiem? Bo ja z tego co kojarzę to grali wieczorną porą. Za dawnych czasów to Inter grał z Wisłą o 13:00 bodajby, ale Petrzałka? Nie przypominam sobie.