4 koła nie jest zle Kretol
z czasem znajdziesz kobiete z budzetem 3 koła daj ci Boże 33 koła i będzie dobrze na start
4 koła nie jest źle? To bardzo mało
Chyba żartujesz
toć ja po studiach mam trochę mniej
i to w małej mieścinie
Morawiecki mówi że za 14 lat będziemy zarabiać tyle co w Unii
jebany kutas
Jak będzie takie bezrobocie jakie jest teraz to czemu nie? W końcu polscy janusze którzy dają ceny takie jak w zachodniej Europie a my zarabiamy 4x mniej w końcu popuszczą trochę z portfela i będziemy zarabiać jak na zachodzie
Co jak co ale pamiętam jak 5 lat temu czy nawet dłużej przewidział z tym że teraz bezrobocia nie będzie. I miał rację.
nie możemy na takie cos pozwolić żeby taka kurwa sobie pisała 20 postów
wiadomo że to wirtualny świat ale jakieś minimalne zasady muszą być
jak sie na takie cos zgadzacie to wasza sprawa
ja sie nie zgadzam
oprócz haczyka nikt nawet nie zagadał o mojej koncepcji
na zmiane tego syfu forumowego
może kiedyś spotkamy się na normalnym forum po chuja komus kto ma wyjebane na userów nabijać liczniki
A co ja mówiłem? Co ja mówiłem?
Gdybyśmy przestrzegali regulamin to nie byłoby takich akcji. Pisałem o tym jak byłem zbanowany. Ja przez błędy admina straciłem rok czasu na forum przez co powinienem ubiegać się o odszkodowanie o jakąś promocję bez depozytu do bukmachera ufundowaną przez administrację mecz.pl
A tutaj macie kolejne błędy. Mówiłem, że prawo nie jest respektowane. A jak tu będzie panowało bezprawie w forum "prawa" to większą siłę będzie miała osoba która ma większą siłę niż ta która ma rację.
Dlatego wybierzcie mnie na moderatora. Ja od razu będę wiedział co i jak.
Rafał miał coś coś tym zrobić i smude przedsiewzial.
Jak ma to pomóc to moge ogarnąć nowe miejsce. Nawet sam zapłacę za serwer i domenę. Tylko ze zaraz bana dostanę za takie deklaracje.
No żartujecie?
Podczas "świątecznego edyszynu BeneQpowraca" gdybym nie został odbanowany mógłbym ze 160 parta dobiec śmiało na 500. Dobiłem w parę godzin na 200 któryś. Średnio konto co 2 minuty. Akhu jedynie "resetował" forum. Ale to irytowało bardziej innych niż mnie.
Przestrzegajmy zasady. Wtedy obejścia nie będą potrzebne.
PS: Jakby nie patrzeć to nie tylko beks czepił się pacyfka
chyba 90% społeczności forumowej tak dissuje