jak znam życie to łazienka jeszcze robiona za czasów jak jezdziłeś Żukiem w GS-ie i każdego dnia wynosiłeś jeden karton do domu ,dowoziłes wtedy obiady regeneracyjne jak remontowali zespół szkoł zawodowych gdzie chodzili Tazen i Jaga
jak znam życie to łazienka jeszcze robiona za czasów jak jezdziłeś Żukiem w GS-ie i każdego dnia wynosiłeś jeden karton do domu ,dowoziłes wtedy obiady regeneracyjne jak remontowali zespół szkoł zawodowych gdzie chodzili Tazen i Jaga
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: VVega
Originally Posted By: pacyfista
Dzień dobry
Sugerujesz, że Jaga chodził do szkoły ?
Przecież pisał, że do gastronomika;-) a pacyfek to też chyba ściemnia co do swojego wieku bo jak on widział za komuny takie balkony jak forty ego to ja powątpiewam;-)))
Tak swoją drogą ciekaw jestem czy komus cos zostało z tasiemek po 9-ciu dniach mundialu....Nie liczę opcji wyjscie z grupy lub liczbę pkt. Chodzi mi o wyniki....Jeśli ktoś przewidział i dotrwał grając w ten sposób to szacun...
Tak swoją drogą ciekaw jestem czy komus cos zostało z tasiemek po 9-ciu dniach mundialu....Nie liczę opcji wyjscie z grupy lub liczbę pkt. Chodzi mi o wyniki....Jeśli ktoś przewidział i dotrwał grając w ten sposób to szacun...
w stsie jest jakas promocja podzial miliona ciekawe jak bedzie wygladal ten podzial bo chyba sporo osob trafi jednak te minimum 13 spotkan
U mnie nic. Tylko jakieś straci strzeli goli w grupie
w stsie jest jakas promocja podzial miliona ciekawe jak bedzie wygladal ten podzial bo chyba sporo osob trafi jednak te minimum 13 spotkan
No coś tam było podobno dla zarejestrowanych on -line....Trzeba 13 meczy z 20 trafić ale nie wiem czy wybranych przez siebie czy podanych odgórnie przez buka...Generalnie na cuda bym nie liczył z ich strony...Pewnie okaże się ze 100 tys grających trafiło te 13 meczy i po 10 zeta wypłaca " szczęśliwcom'.....