U mnie na razie wschod planowo jesli chodzi o awanse. Phili mi nie szkoda bo nie lubie zarozumialosci w sporcie, szczegolnie jesli sie jeszcze nic nie wygralo.
Toronto z bucks moze byc ciekawa seria bo obe zespoly maja swoje atuty. W tych ostatnich meczach widac dlaczego rzucanie po 30-40 trojek jest slabe. Popatrzcie sobie na statystyki ostatnich kilku meczow bo smiem twierdzic ze ekipy przegrywaly awanse wlasnie rzucajac za duzo trojek. I bardzo dobrze, moze troche sie NBA naprawi bo ogladanie bieganiny od trojki do trojki mnie nie bawi.
Jestem bardzo ciekawy jak bedzie wygladala ta seria Bucks Raptors , co bedzie czynnikiem decydujacym. Na razie Kawhi pokazuje ze nie przez przypadek jest uwazany za top3 ligi przez wielu. Simmonsa wylaczyl, do tego robil robote w ataku.
GSW powinno lyknac Blazers (stawiam teraz na 4:2). Zobaczymy czy mnie Lillardy ponownie pozytywnie zaskocza bo odprawilem ich juz z Nuggets a tu psikus
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Dobrze ze pozytywny. Niestety na GSW bedzie ciezko bo tam nie moga sie przytrafiac Lillardowi czy Mccollumowi slabe mecze. Zobaczymy.
Pozostaje przy swoim ostatnim typie, tytul wezma Bucks po finale z GSW. JEDZIEMY Z TYM KOKSEM
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)