znalazłem kiedyś taki koment na onecie
to chyba pisał Master !!!
Poznań Zakopane 3:30h, z budzika nie schodziło poniżej 160km/h ,
Na A4 Vmax 280km/h , a to wszystko dzięki mojemu GOLFOFI II GTI (czerwone i) super chromowany gwintowany wydech, wzmacniane zagłówki, turbinka na gaźniku, stalowe fele 12" i na nich złote kołpaki,po dwa będny na piaste oczywiście sprężyny z hartowanej miedzi wzmacniane chlorkiem-tlenku, w butli proszek PG3, plastykowe fotele... Tuning kosztował wiele, ale mam kupe siana więc nie licze się z pobieżnymi wydatkami, wszystkie panny lecą w okolicy na mnie i mojego golfa, stringole im przez uszy zlatują, do tego wszystkiego mam radio SAFARI XZS 3 6x4 W , po kondzie na tube, i tależ w podsufitówce, kierde mam z drewna orzecha babcinego co to jej sciołem,akumulator mam litowo polymerowy z możliwością samoładunku po przez protony wzbogacanego poliestru, telefon satelitarny, kablówka, N-sport, oraz dętki z gumy kauczukowca australijskiego Zastanawiam się nad modyfikacją układu zapłonowego, na razie pracują dwie cewki tesli w układzie zespolonym (+5KM), chciałbym zastosować układ na triaku, wzbudzany przekaźniekiem z kabiny na krótko, dało by to (+10KM), ale kable od świec musze zakupić z drobinkami amoniaku srebra (lepsza przewodność napięciowa) Posiadam również plakowane głowice na każdy cylinder (+3KM), świece BREMBO 5 oczkowe (+2KM), pierścienie z włókien szklanych, dużo lżejsze od tradycyjnych (+2KM), tłoki są natomiast wykonane u teścia na tokarce z aluminium lotniczego, zostało troszke materiału, teść bym pilotem wojskowym (+5KM), Hamulce są oryginalne FIESTO potrójne tarcze wentylowane od wewnątrz po przez piastę koła zewnętrznego (im szybciej jedzie tym lepiej chłodzi +4KM) Klocki z krzemu prosto z USA (od ciotecznej siostry teścia).