Wisłe ukrzyżują do końca sezonu, z taką nagonką to nawet pół sponsora się nie pojawi... co z tego że zostanie lvbet jak płaci dosłownie grosze. Lider ligi, a jednocześnie sytuacja finansów już jest tak tragiczna i 0 perspektyw na poprawę
Jeszcze kurwa pewnie część w kontraktach ma wpisane bonusy za miejsca, które przewyższą zysk z tego miejsca i zacznie się impreza ze składem od zarządu.
Słuszna "krucjata" bo Wisła to "kibicowska" patologia która powinna zostać rozkurwiona, ale to zatopi klub na 100%
Tazen skąd tyle jadu w Tobie ?
Myślisz, że Wisła to same Sharksy ?
Jestem jeszcze ja , @haczyk, @White Star @tanamerah @Szuman , mój Ojciec , syn i parę osób ...
Oddziel sprawy gangsterskie, które są od tego co jest w tabeli bo przy dobrej frekwencji 23050 dla Was nieosiągalnej sport się utrzyma.
Poza tym pan Jadczak też konfabuluje, sporo racji jest, ale ubranych pod dobrą sprzedaż materiału.
Jak TVN pokazał kilku debili w lesie koło Katowic hajlujących na cześć adolfa to mieliście podśmiechujki z TVN teraz łykacie wszystko jak pelikany.
Wisła się zawsze obroni, zapamiętaj to.
Nie wiem czy wiesz, ale klub TS nie sekcja piłki ma władaniu tereny wokół stadionu pod działalność komercyjną warte ok 100 mln zł i różne mendy wokół tego chodziły, ale jest to nie ruszone, jest klubu, bo Wisła to nie tylko piłka nożna.