chuja tam wrócisz beneq...żarty sobie z ciebie stroili
Posłuchaj burbon. Czy ja Tobie dokuczam w jakikolwiek sposób? Bo chyba nie. Rozumiem wyrażanie własnych poglądów, ale tutaj jest ponownie ewidentny brak szacunku na który sobie nie zasłużyłem. Przynajmniej w tym momencie, w którym obiecałem poprawę. Myślisz, że jesteś anonimowy w internecie? To się mylisz. Takie narzędzia jakim dla Windowsa jest netstat istnieje również dla wersji z nasłuchem akcji dziejących się w przeglądarkach oczywiście w odpowiednich systemach operacyjnych do tego przeznaczonych. Ciekawe, czy przy znalezieniu Twej osoby i spotkaniu mnie na żywo powiedziałbyś mi to prosto w twarz. Ja nikogo nie obrażam. Fakt zdarzają się pojedyncze akty nękania mej osoby, ale w Twoim wypadku burbon to już recydywa. Ja sobie osobiście na to nie pozwolę. Mam do siebie dystans i jestem tolerancyjny... ale ile można?! Przeproś mnie i powiedz, że obiecujesz poprawę.
https://youtu.be/fiHRBD17HLU?t=519 zresztą co ja Cię będę burbon ruszał, już miałeś swoje 5 minut... tutaj za młodu o ile jesteś na awatarze to już dałeś czadu z Pasteurem i Kopetnikiem przy haśle finałowym