Stefan, chociaż mam na oku Twoje typy i często masz rację tak nie wiem dlaczego tego typu nie podałeś
https://www.flashscore.pl/mecz/rTmJwpTJ/#szczegoly-meczuprzecież tu też kurs poleciał jeszcze bardziej w dół na over bramkowy i było 0-0
jak to wyjaśnisz?
ale mimo tego, iż nie podałeś a dzisiaj podałeś to Ci wchodzi
i to jest ciekawe, że dość często co podajesz to wchodzi
a są takie co faktycznie ambitnie nie wchodzą a są podobnie ze spadkami kursów jak Twoje to nie wchodzą
i tu jest ciekawe, że np wiedziałeś o Proleter - Radnicki i tu faktycznie był mecz sprzedany o czym powiedziałeś sam oglądałem te spotkanie w TV na Arena Sport 4 HR i się śmiałem przez cały mecz
https://www.flashscore.pl/mecz/CCVSvQLA/#szczegoly-meczuno i tutaj chyba Chojniczanka miała wygrać
ale co ciekawe też w celnych strzałach jest 2-5 dla Suwałk
więc formalnie rzecz biorąc ciekawe jak wyglądały te strzały piłkarzy z Wigier
czyżby zwykłe lekkie strzały po ziemi? może w skrócie się zobaczy
ja nic do nikogo nie mam każdy gra jak chce ale stefan z tej racji, iż jesteś oryginalny to faktycznie uważaj ale się możesz dorobić bana jak ja bo nie grasz popularnych spotkań nie wstawiasz nagich Pań nie krytykujesz expertów bądź taśm za 2zł z 38mln wygranejCi co są moimi przeciwnikami - zrozumcie, że nie każdego to interesuje ale nie każdego interesuje, że każdego nie interesuje to co interesuje każdego
wtedy będzie wam łatwiej się w życiu wiodło nie tylko QCowym ale i tym prywatnym
jesteś oryginalny przyjmuj każdą krytykę ja dalej liczę na zniesienie mi limitu nigdy nie popuszczę będę walczył o swoje
pisz jak BKS wpisz stawkę najlepiej taką samą podaj kurs jaki grasz i wyjdziesz na plus po co masz screeny dawać
przez co nikt się czepiał nie będzie
bukmacher to instytucja a sposób jego ogrywania to sztuka więc każdy rodzaj sztuki jest ciekawy
oczywiście mafia nie martw się o każdym pamiętam z tymże Pacyfek i BKS są ze mną od początku i szczerze wyrażają swój pogląd więc musiałem ich za długoterminowo wzorową postawę pochwalić
cieszę się, że teraz już mogę na poważnie z dumą powiedzieć, iż mam więcej zwolenników którym bardzo dziękuję za poparcie mej osoby oraz dostrzeżenie we mnie kogoś więcej niż zwykłego człowieka na forum
czekam dalej na rozjaśnienie postawionej egzezy przez Biszopa oraz Haczyka
chyba że to było wypowiedziane w emocjach co naturalnie rozumiem
przecież i mi w końcu się zdarzyło