Napisałem wcześniej, że typy dalej będę podawał za darmo a to z tymi płatnymi typami był taki sylwestrowy żarcik ;-) ale widzę, że powaga na full, kiedyś zaraz byłyby jakieś gify z karetką i śmiech ale teraz widać jakaś ogromna złość i nienawiść ale wiadomo forum z czasem się zmienia nie to co kiedyś smutne to trochę...
Dekiel na moda!!!!
Wpisywać miasta które popierają!!!
Darmowe forum a dekiel chce pobierać opłaty
Za to że Pacyf chciał go odbanować trafia na swoją listę na rok
BiczyX absolutnie bez obrazy ale zapamiętaj jedną prawdę - jeżeli w internecie coś jest za darmo to jesteś dla tego czegoś tylko towarem. Reklamy, wyświetlenia - z tego to wszystko żyje. I nie gniewaj się na mnie przecież nie będę brał za swoje typy kasę to był żart, szkoda że mnie tak nikt nienawidzi to mnie boli ale zło dobrem zawsze będę zwyciężał ;( tacy są ludzie niestety...
P.S od zawsze byłem za tym , aby tej kurwy nigdy nie odbanować
Lepszego 2019 wszystkim bez wyjątku, nawet Benkowi żeby się łeb naprawił, choć to życzenie z gatunku ... (każdy wpisze co chce)
to w końcu jestem psychicznie chory czy kurwą?
bo już sam nie wiem jak pójdę do psychiatry i powiem że dowiedziałem się od użytkowników forum mecz.pl, iż postawili mi taką diagnozę to powie mi, że nie będzie mnie leczył bo jestem kurwą a z psychiką ok i nie chcę z tego powodu sobie narobić wstydu
OCZYWIŚCIE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO NA NADCHODZĄCY NOWY ROK!!!!!!!!! BEZ WZGLĘDU NA COKOLWIEK BĄDŹMY NAJLEPSI JAK W TYM ROKU I UBIEGŁYCH BO TACY JESTEŚMY I ROZPIERDZIELIMY BUKMACHERA JAK ZAWSZE! :-) BEZ WZGLĘDU NA COKOLWIEK JEDYNY NASZ WRÓG TO BUKMACHER A NIE UŻYTKOWNICY FORUM I TEGO SIĘ TRZYMAJMY! TYPY SĄ OCZYWIŚCIE DARMOWE JAKŻE INACZEJ BO TYPUJĘ DLA WAS A WAS JAK NAJBARDZIEJ UWIELBIAM :))))