Zbanujcie tą amebe w końcu bo to aż niemożliwe, że ktoś taki może tu pisać. Jest potrzebny dla jednego zjeba tutaj Dobrze, że może pisać co 2h, przynajmniej troche spokoju jest
Originally Posted By: forty
Vvega najpierw musi wykupić abonament '2000zł mc,pozniej inwestuje w 20 typów po '1000zl wygrywa 2730 zl co wg pojeba forumowego daje 370% zysku,wtedy ma dostęp do takich foto-fok,że och-i-ach
Originally Posted By: gembol
VVega te panny to jakaś wyprzedaż z biedry? Bieda w chuj Najlepszego 2019 dla wszystkich ..oprócz żwirka Benka
Przynajmniej wyszedłem na plus w tym miesiącu o kilkanaście tysięcy złotych z samej jednej strategii nie mówiąc o drugiej no ale nic widzę zazdrość i nienawiść na zaawansowanym poziomie ale ok przepraszam może lepiej nie będę podawał typów? Jak wolicie :-)
Vvega przyjacielu nie słuchaj się ich bo to się przykro czyta ale tak to jest jak licealiści siedzą na forum też się tak zachowywałem w liceum tylko obrażałem przez internet
ale pewna osoba znalazła na takich małolatów sposób
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU oby postanowienia Wasze oraz najskrytsze zyczenia stały sie faktem ......DUZO ZDROWIA sukcesów w pracy zawodowej żeby nie była utrapieniem a dawała radość ....fajnych i szczesliwych chwil w zyciu prywatnym ...tego wszystkiego życze całej ekipie MECZ.PL w nadchodzacym roku 2019 i najważniejsze zdrowia .PS sorry ze nie gram w fantasy ale jakbym miał byc tylko na liscie to nie miało sensu a obowiązki niestety mi na tonie pozwoliły trudny ten roczek oby przyszły był bardziej łaskawy życze tego kazdemu bez względu na poglądy itd ....
no Morata też jest chujowy trzeba przyznać Żiru go chowa do kielni a dziś zjechał z kontuzją od czasów Drogby nie było n Stamford top class napastnika Torres i Costa też nie błyszczeli a poza tym diego pierdolnięty w beret konkretnie
nie wiem czy Costa błyszczał czy nie ale staty ma lepsze niż Drogba, bo co do braku kilku klepek to rzecz oczywista
Szczęśliwego dla każdego! Żeby was omijały takie ciężkie choroby jakie dopadły pana Vanna Ly! No i żeby wasze kluby nie robiły z siebie takiego pośmiewiska jak mój. Wiadomo że za tym stoją personalia,ale obciach jest na cały świat... A tak poza tym są ważniejsze sprawy w życiu i oby w nich się każdemu wiodło jak najlepiej