Beny co znaczy tekst
Nikt mnie nienawidzi?
tu masz Boczuś przykład miłości oraz szacunku do mej osoby :-) taki to nasz kraj chrześcijańsko katolicki pełen pozytywnych uczuć dla bliźniego swego :-) sam zapytałeś dlaczego a po chwili bęc zademonstrowałeś
nawet nie wiecie jak ja Was uwielbiam a nawet kocham
normalnie bez Was to jak bez powietrza tak Was wszystkich lubię, że nie macie pojęcia :-)
Wpis Biczyka z 10:10 przykleję sobie jako notatkę w Sticky Notes na Pulpicie która będzie mym dziennym motywatorem :-)
bo... chcę brać pieniądze za swoje typy
świat oszalał, za jedzenie oraz inne usługi które ludzie wykonują też nie płacicie tylko chcecie taką osobę zignorować? ;-)
to też jest moja praca, siedzę w tym spory czas prawie jak w pracy a nie że sobie wybieram na pałę z oferty i obstawiam :-)
możecie się złożyć po symbolicznej stówce 20 osób i już się możecie cieszyć profitami
ale oczywiście to był mój taki żart wiem, że i tak nikt nie wejdzie w to
jedynie BKS którego niema i nie podaje typów
bo reszta gra za 2zł papiery toaletowe
dalej będę podawał typy za darmola także spokojnie :-)
chciałem tylko sprawdzić czy dalej mnie nienawidzicie i faktycznie dalej tak jest :-(
Jaki wyrok? W regulaminie niema za coś takiego bana. To prędzej za obraźliwe słowa wobec mnie należą się ostrzeżenia dla userów ale co tam :-)
BENEQ NAJGORSZY ZE WSZYSTKICH Z OLEDEM COŚ MA NIE TAK WIDAĆ OD DAWNA Z DEKLEM NAGRYWAĆ FILMIKI DO TELEWIZORA