Yeti z Siedlec czy skąd ty tam jesteś
Zluzuj gumę, poproś o potrójną dawkę tabsów i zmykaj bo ci rubina z pokoju zabiorą, a chyba nie warto ryzykować. Już neta masz na 5 minut co 2 godziny, po co sobie pogarszać sytuację panie nieskomplikowany
pogarszasz to Ty sobie sytuację żyjąc co teraz wstyd Ci i głupio z tym że mego typa po kursie 2.50 skasowałeś over 6.5 gdzie było 12-0? 250% lokaty za darmo ludzie płacą duże pieniądze za te typy Wam z tej racji, iż Was uwielbiam bo takich fenomenów jak Wy to ze świecą szukać daję za darmo a Ty jeszcze dzięciole to usuwasz
typ spadł z 5.40 na 3.60 a jak spada z 5.40 to na 4.50 a na ten kurs co złapałem to już dużo a na 3.60 to nie miałem wątpliwości Wam dałem za 2.50 abyście mogli jeszcze skorzystać i podłapać jakieś skrawki z 250% lokaty ale Biszop gra po to aby przegrywać i aby Wam nie dać wygrać
w 30' jak mówiłem już formalności stało się zadość bo na over 6.5 spadł ze 1.80 na 1.35 a 1.40 było 0,5 roku temu na meczu Niemcy - San Marino prematch a tutaj w 30' przy 0:0 to już sami sobie odpowiedzcie czy to był przypadek
a ja mogę przysiąc
a ja mogę przysiąc
żeeeee dzieeeesiąteeek wygraaałżeeem TYSIĄC ;]