fakt faktem dlaczego szanowny pan moderator biszop usunął powyższego posta to już on tylko wie
skoro chłop ma możliwość pisania i jeszcze daje typa to kasowanie tego jest co najmniej niedorzeczne.
no ale tak jak pisał kiedyś Stefan - są tu równi i równiejsi i wszystkowiedzący oraz najlepsi
Dlatego ja tu ze śmiechu klękam czasem zanim napiszę posta a to co mi wyjdzie to jest tego efektem. Ich logika to powinna być na maturze z rozszerzonej matmy bo tyle co tu niedorzeczności to dramat
Benek ma bana Aker na forumie od starej gwardii
Bana od starej gwardii leżę
Chyba focha od dzieci z piaskownicy którzy nie potrafią powiedzieć dlaczego się na mnie obrazili zapytaj ich aker o to to pewnie powiedzą że kasjerka albo psychiczna choroba którą zdiagnozowała stara gwardia cenionych psychologów na mecz.pl z ukończoną medycyną w sposób korespondencyjny a tak serio to zazdrość i kompleksy
Ja sobie oglądam w swoim łóżeczku Z MASAŻEM mecz Realu z Gironą który pewnie stara gwardia
obstawiła po kursie 1,08
ależ mi jest tak przyjemnie że aż nie potrafię tego opisać
niestety ,chociaż na forum można sobie radzić z psycholami
Niestety to co najwyżej Ci może jak wrócisz Grażyna przypierdolić wałkiem jak jej 1000 euro miesięcznie nie wyślesz na czas
15 minut musiałem powagę utrzymać żeby to napisać bo nie mogłem ze śmiechu
Te osoby które do mnie pisały na priv odnośnie typów jutro podam je na forum pod warunkiem że super Biszop ich nie usunie
podałbym więcej bo znacznie więcej dzisiaj tego było ale jak mogę pisać posta na 2h to sami wiecie
są równi i rowniejsi przez co jest patologia bo Ci porządni typerzy stąd odchodzą a byle Janusz zostaje ja to dla śmiechu tu jeszcze jestem i aby podawać typy które są kasowane a pisać mogę to jest fenomen którego nie ogarniam
ale jak kto woli to po co to forum Rafał to już całkowicie olał temat a szkoda bo już Stefek odszedł ja z czasu coś podam a reszta co została gra pewniaki albo jakieś cuda na pałę poza BKSem i Stefanem i betowiec Rafał ogarnij temat bo jeszcze trochę a userow aktywnych będzie 20 a gości 2000 bo nikt poważny mający kompetencje do typowania nie będzie chciał tu wchodzić i pisać ze starą gwardią która wrzuca po każdym nowym