U mnie na razie wschod planowo jesli chodzi o awanse. Phili mi nie szkoda bo nie lubie zarozumialosci w sporcie, szczegolnie jesli sie jeszcze nic nie wygralo.
Toronto z bucks moze byc ciekawa seria bo obe zespoly maja swoje atuty. W tych ostatnich meczach widac dlaczego rzucanie po 30-40 trojek jest slabe. Popatrzcie sobie na statystyki ostatnich kilku meczow bo smiem twierdzic ze ekipy przegrywaly awanse wlasnie rzucajac za duzo trojek. I bardzo dobrze, moze troche sie NBA naprawi bo ogladanie bieganiny od trojki do trojki mnie nie bawi.
Jestem bardzo ciekawy jak bedzie wygladala ta seria Bucks Raptors , co bedzie czynnikiem decydujacym. Na razie Kawhi pokazuje ze nie przez przypadek jest uwazany za top3 ligi przez wielu. Simmonsa wylaczyl, do tego robil robote w ataku.
GSW powinno lyknac Blazers (stawiam teraz na 4:2). Zobaczymy czy mnie Lillardy ponownie pozytywnie zaskocza bo odprawilem ich juz z Nuggets a tu psikus
Dobrze ze pozytywny. Niestety na GSW bedzie ciezko bo tam nie moga sie przytrafiac Lillardowi czy Mccollumowi slabe mecze. Zobaczymy.
Pozostaje przy swoim ostatnim typie, tytul wezma Bucks po finale z GSW. JEDZIEMY Z TYM KOKSEM