ja pierdolę panowie, jeszcze rozumiem że ktoś po pijaku się wda z nim w dyskusję,ale jest kurwa taka pora że żadnego z was nie podejrzewam o to.
Czy naprawdę ktoś z was uważa że jakakolwiek polemika z tym typem do czegoś doprowadzi ? On jest zwyczajnie chory, ma swoje jazdy i jeśli naprawdę chcemy mieć spokój od niego to nie ma innego wyjścia niż ignorowanie go , im dłużej mu odpisujecie tym bardziej odwlekacie moment w którym da sobie spokój bo samo pisanie mu nic nie daje,on się żywi atencją,i tymi idiotycznymi dyskusjami.
To tak jakbyście próbowali tłumaczyć 6-miesięcznemu niemowlakowi że ma nie płakać i już
kurwa nakręcacie tego psychola bo z nim wchodzicie w polemikę
jak jego posty będą tutaj bez odzewu to zwinie ogon i zniknie albo będzie tylko czytał zza firany
ja się żadną atencją ani niczym nie żywię nie będę się powtarzał co chcę a chcę mieć tylko odbanowane konto wtedy zablokujecie me konto i będziecie mieć spokój i ja Waszych wpisów nie zobaczę czy to jest takie trudne ?
chciałbym zobaczyć Wasze zdziwienie na twarzach oj chciałbym kiedy się zobaczymy
zobaczymy czy będziecie mnie tak obrażać jak tutaj
oczywiście sami mnie prowokujecie lecz słabo Wam to wychodzi bo ja w przeciwieństwie do Was nikogo nie obrażam a rozmawiam z kulturą oraz szacunkiem