Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: akagi
Originally Posted By: Biszop
Bo przejdzie do Legii??
To jeszcze nic pewnego, ale choćby dlatego.
Nie cierpię tyla, zachowanie jełopa, ego jak K2, pysk jak gestapo, a jak się odezwie to nie wiem czy śmiać się czy płakać🙂
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: akagi
Originally Posted By: Biszop
Nie cierpię tyla, zachowanie jełopa, ego jak K2, pysk jak gestapo, a jak się odezwie to nie wiem czy śmiać się czy płakać🙂
Nie cierpisz typa...
Z tym mogę się zgodzić, bo każdy ma swój subiektywny system oceny wartości innych.
I na tym poprzestańmy.
Dokładnie tak uważam, stąd nie rozumiem poprzedniej odpowiedzi.
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: rymoholik
Originally Posted By: wHiTe_StAr
ja gram ale bez wypłaty jeszcze kursy nie takie złe,ale ja u polskich buków tylko dla bonusów gram
jakis tam bonus teraz daja wplacasz 50 grasz za 150, cos mi mignelo na fejsie takie promo wiec dla bonusa sprobowac mozna
jak ja sie rejestrowałem to było jakieś gówno w stylu 50 zł freebet, ale że tak jak pisałem wypłaty jeszcze nie uświadczyłem to wysyłają mi regularne reloady
Originally Posted By: Kura
akagi mam nadzieję, że ja nie będę musiał lubić Furmana jak przejdzie do Legii
To zależy, jeżeli masz swój subiektywny system oceny to nie, nie musisz Lecz wiedz, że nie jest to mile widziane