Bedzie szybkie KO master ?
Nie wiem, nie będę zmyślał, że wiem kim jest ten Francillette, bo do walki z Szmeremetą o nim nie słyszałem.
To, że zrobili łapankę na jakiegoś Francilletta do walki o psa mistrza Europy jest śmieszne, by nie powiedzieć żenujące, ale patrząc na to co prezentuje Szeremeta, z którego zrobili w mediach jakiegoś wielkiego mistrza, nie sądze by go znokautował jakoś szybko, ba, na nawet uważam, że walka może potrwać cały dystans.
On nokauotwał Diaz-ów i Goddi-ch, ale oni nawet w pierwszej 100 -tce boxreca się nie mieszczą, wcześniej niemal wszystko wygrywał na punkty. Nawet jakieś 2 lata temu ze Skrzypczyńskim, który po wypłatę wyszedł.
Szeremeta właściwie na rozkładówce ma tylko nazwisko Jackiewicza, ale trzeba powiedzieć szczerze, że Jackiewicz już przed walką z Szeremetą był bardziej takim estradowym Clownem niż bokserem, po walce z Szeremetą przegrał z takim Rumunem Don janem, czy jakoś tak, który miał wtedy juz 34 lata i konczyl kariere, także z Jackiwicza taki byl wtedy bokser, ja innych nazwisk na rozkladówce Szeremety nie widzę.
Dzisiaj wygra pewnie spokojnie, choć tego 70-któregoś w rankingach Francziletta, to nie znam