tak nawiasem mówiąc to napisałem w wieku 15 lat trojana który robi mi co 5 minut screeny, przechwytuje co piszę oraz zbiera historię mych stron i rozmów
od 10+ lat nazbierało się tego jakieś 80GB
sobie zrobiłem wycieczkę do 2009 roku i patrzę jakie screeny tam mam
Screen miales wrzucic specjalnie nie banowałem tamtego konta bo wszyscy chcemy zobaczyc
edit
Tak fakt merge to była kopalnia kasy .Nawet juz o niej zapomniałem
ja teraz nonstop screeny przeglądam mam tu kopalnię
a kto pamięta Goalwin? bo coś teraz widzę, ponoć za typowanie wyników za darmo jak ktoś wytypował to kasę dostawał?
jak to było? 2009 październik z tego co widzę
ja mam screenów starych w ciul w ciul i jeszcze więcej sprzed 10 lat ponad chętnie powrzucam
Rafał odbanuj mnie to powrzucam, jaki miałeś nick ? bo nie mogę tego rafal0808 znaleźć ale to był chyba alias a w sharkscope nie widzę Twoich wygranych
teraz się rozmarzyłem jak to ja się do poker-teamu dostałem... kurła piękne czasy zarabiało się z tego kasy jak lord
do 23:30 patrzyłem żeby mnie nikt nie wyprzedził i nie zepchnął na 6 miejsce abym się tam dostał bo to była kopalnia złota codzienne turnieje z pulą 250$ na 10 osób z czego top 5 płatne nagrody
minimalna pensja 800zł w tamtych czasach
świat wirtualny > świat realny
stara strona mbanku i allegro oraz telefon który kupiłem
może jeszcze wyhaczę gdzieś starą stornę mecz.pl ale z pokera screenów to mam od ciula może zaraz nawrzucam i tego screena o którym mówiłem ale weź to przewijaj teraz się pogubiłem :-)