pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: wHiTe_StAr
Na pierwszy rzut oka to mi się widzi Dortmund dzisiaj, i jakiś overek w Szczecinie. Pogon regularnie ostre strzelaniny ostatnio robi. Coś w stronę Interu może ? Ale tu czekam aż się ekspert wypowie. W Gdańsku under jak w mordę strzelił,ale underów nie cierpię grać. Na dobry początek dnia zarobiłbym co na derbach w Lądku ale na razie nie wiem kompletnie jak to ugryźć
plus dnia White
w jednym poście pomylić się 5 na 5 razy to jest sztuka
a bramkę strzelił Kasper Woldemar Hämäläinen (wym. [ˈkɑsper ˈhæmælæi̯nen]; ur. 8 sierpnia 1986 w Turku) – fiński piłkarz
Meldunek: 19/07/2004
Jak ktoś mówi że w sytuacji gdy jak wczoraj pierwszy był kontakt z ciałem np głową a później ręka i twierdzi że nie ma karnego to dzieciństwo miał smutne i nie grał z kolegami na polu gdzie kamienie lub plecaki robily za slupki a poprzeczką był wyskok w górę i słowo za wysoko." Ręka karny ", to zawodnik z pola może przyjąć na klatę i później wypiastkowac ? Bo pierwsza klata ? Przy strzale Sobiecha tam Remy ewidentnie zatrzymał piłkę ręką No i Jedza to samo.Uwazam że taki mecz powinien sedziowac ktoś zza granicy, nie musi to być kto wie jaki sędzia ale w Czechach czy na Słowacji też są sędziowie.Logiczne jest to że sędzia który pochodzi np z tego miasta co klub który gra i jemu gwiżdże to nie ma o czym gadać.To raz a dwa, Lechia chyba po strzelaniu gola zapomniała że gra z Legią a nie z (bez obrazy) Sosnowcem.I tak to się skończyło.Teraz ujebia Puchar...A miało być tak pięknie ale zadzwonił budzik i czas wstawać do roboty.