też liczyłem, że ciepli będą niżej ale cóż począć, w parlamencie będą wśród swoich
życze syna "ciepłego" to się kolega tolerancji nauczy
Kocham takie "merytoryczne" inaczej argumenty. Gdyby mój syn był ten "ciepły" to kochałbym go tak samo, ale na pewno byłbym przeciw każdej jego aktywności propagującej tą "inność" jako normalne. Koniec kropka.
kazow
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
patrząc ogólnie to PIS+Kukiz = KO + Wiosna
ale PIS jeszcze bedzie mial Narodowców, więc ma przewage jakieś 6%
ale jak tak dalej pójdzie to jesienią już nie dostaną wiekszości tak jak teraz, tylko że teraz dostaną wake up call i mogą dosypać kasy żeby jednak wygrac bardziej
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Mnie to trochę martwi to 40 kilka procent Jarka, już lepiej jakby miał 60, to byłby chociaż spokój, teraz znowu będą rozdawać, na planowane dziecko, dla górników itp. ...
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
kurcze co ten czarny gwizdnal milimetrowego spalonego na 4:0?
a w -3,5 wjechalem jak dzik w zoledzie (przepraszam za brak polskich znakow) i juz bym sobie chetnie zaksiegowal ale powinno byc izi w okolicach 7:0 przeciez ten bramkarz prosto z Maka przyszedl a i tak jest najlepszy
pewnie juz bylo - ale z jakich powodow ten zespol w ogole gra na Mistrzostwach?
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Originally Posted By: laser
Originally Posted By: kazow
Originally Posted By: alfa
też liczyłem, że ciepli będą niżej ale cóż począć, w parlamencie będą wśród swoich
życze syna "ciepłego" to się kolega tolerancji nauczy
Kocham takie "merytoryczne" inaczej argumenty. Gdyby mój syn był ten "ciepły" to kochałbym go tak samo, ale na pewno byłbym przeciw każdej jego aktywności propagującej tą "inność" jako normalne. Koniec kropka.