mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
teraz pozostało im już tylko kręcić na "interpretacji zagrania ręką". W kwestii spalonych zastąpiła ich już technika i liczy się każdy centymetr. Niefart
mafia
Czy Państwo to widzą?
nie wiem który z tych angielskich obrońców głupszy ten, który godzinę podawał czy ten, który miał kilometr bliżej do piłki niż Holender i jeszcze dał się nabić, bo Holender na pustą bramkę by strzelił na aut
nie wiem który z tych angielskich obrońców głupszy ten, który godzinę podawał czy ten, który miał kilometr bliżej do piłki niż Holender i jeszcze dał się nabić, bo Holender na pustą bramkę by strzelił na aut
kabaret
Dla mnie to naprawdę wyglądało jak ustawka pod buka
mafia
Czy Państwo to widzą?
Originally Posted By: Max11
Originally Posted By: mafia
kabaret
Dla mnie to naprawdę wyglądało jak ustawka pod buka
każdy widzi co chce dla mnie to wyglądało na słabe umiejętności angielskiego obrońcy
Nie chodzi tylko o gościa który stracił piłkę ale też o późniejszą sytuację gdzie Anglik który miał znacznie bliżej do piłki biegł sobie truchcikiem i dał się wyprzedzić